Επιστρέφει τα παράβολα η ΕΠΣ Καβάλας – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επιστρέφει τα παράβολα η ΕΠΣ Καβάλας

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, αποφάσισε στην συνεδρίαση του διοικητικού της συμβουλίου στις αρχές του μήνα να επιστρέψει σε όλα τα σωματεία της δύναμής της το ήδη μειωμένο παράβολο συμμετοχής τους στα τοπικά πρωταθλήματα.

Επίσης αποφασίστηκε όσες ομάδες υποδομής και ακαδημίες εξέδωσαν προσωρινά δελτία για τους ποδοσφαιριστές τους, να λάβουν και αυτές την επιστροφή του παραβόλου αυτών των δελτίων.

Με αυτές τις αποφάσεις η ΕΠΣ Καβάλας εκτιμά ότι «στέκεται στο πλευρό των παραγόντων και των ομάδων, δίνοντάς τους μια μικρή οικονομική ανάσα σε αυτήν την δύσκολη και πρωτόγνωρη σεζόν που διανύουμε».

 

Πηγή: thrakisports.gr

5 Σχόλια

5 Comments

 1. Ανώνυμος

  21 Νοεμβρίου 2020 at 14:50

  Ωπ,ωπ, ωπ, ωπ!! Σκασμός!! Στις ερχόμενες εκλογές όλοι θα πάμε για αγκάλιασμα και πολύ γλείψιμο και θα τους βγάλουμε με 100%. Πουκνε!!!!!

 2. ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΟΜΑΔΑΣ

  19 Νοεμβρίου 2020 at 21:50

  ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΣ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΞΟΥΝ

 3. Αλήθειες

  19 Νοεμβρίου 2020 at 21:48

  Και η ΕΠΣ Πέλλας είναι κοντά στα Σωματεία . Πώς? Θα το το δειτε στο ΣΚΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ MEGA

 4. Ανώνυμος

  19 Νοεμβρίου 2020 at 21:41

  Για τα παράβολα την Ένωσης Πέλλας ,ούτε λόγος ε…?

 5. Ανώνυμος

  19 Νοεμβρίου 2020 at 21:08

  Δεν πιάνει. Αυτό που κάνει η Καβάλα είναι ζαβολιά! Το έκλεψε από την πατρίδα του Μ.Αλεξανδρου. Η Πέλλα το έχει κάνει εδώ και 50 ημέρες.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ