Επιστρέφει στην ενεργό δράση ο Κοντογουλίδης – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Επιστρέφει στην ενεργό δράση ο Κοντογουλίδης

Έτοιμος να δώσει και πάλι το βροντερό παρών του στα γήπεδα δηλώνει ο 25χρονος πορτιέρο Ανέστης Κοντογουλίδης τον οποίο γνωρίσαμε καλύτερα την περασμένη περίοδο όταν αγωνίστηκε με τα χρώματα του ΦΑΣ Νάουσας . Ενώ για 2 χρόνια φιλούσε τα δίχτυα της Θύελλας Φιλώτα όταν τον είχαν ανακαλύψει οι σκάουτερ του ΑΡΗ και είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον, όμως ένα προσωπικό πρόβλημα υγείας του στέρησε αυτήν τη  ευκαιρία.

Ο έμπειρος πορτιέρο πέρυσι αποφάσισε να αναζητήσει την τύχη του επαγγελματικά στην Αφρική, πράξη που τελικά δεν είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα και έτσι πήρε τον δρόμο της επιστροφής. Το καλοκαίρι υπεβλήθη σε μια επέμβαση στον ώμο και έκτοτε προπονείται για την αποκατάσταση του καθημερινά.Σε συνομιλία που είχαμε με τον ίδιο μας είπε πως είναι έτοιμος και πάλι να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση αφού έχει αποθεραπευθεί και παράλληλα κάνει προπονήσεις με την ομάδα του Αγ.Παντελεήμονα με την οποία έχουν μιλήσει χωρίς να έχουν προχωρήσει σε συμφωνία. Η ποδοσφαιρική αγορά πάντως με την επιστροφή του Κοντογουλίδη ενισχύεται αφού υπάρχει σημαντική έλλειψη από έμπειρους χαρισματικούς τερματοφύλακες .

 

Επιμέλεια

ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ

More in ΓΕΝΙΚΑ