Επιστολή προς υποψηφίους για το Δ.Σ. της Δόξας Μελισσίου – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Επιστολή προς υποψηφίους για το Δ.Σ. της Δόξας Μελισσίου

Δείτε την σχετική επιστολή:

“Το Σάββατο, 18/05/2019 και ώρα 18.00, ορίσθηκε η κρίσιμη εκλογική γενική συνέλευση της ιστορικής ΔΟΞΑΣ Μελισσίου, για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου των ΜΑΥΡΑΕΤΩΝ.

Αγαπητοί φίλοι, με αίσθημα ΕΥΘΥΝΗΣ και ΣΕΒΑΣΜΟΥ προς την 70χρονη ιστορία του Συλλόγου μας, αλλά και την ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ των τριών τελευταίων ετών, κατά τα οποία η ιστορική μας Ομάδα έφτασε στα πρόθυρα της Γ΄ Εθνικής, γεγονός που μας έκανε ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ όλους τους φιλάθλους του Μελισσίου, αλλά και πιο απαιτητικούς σε ό,τι αφορά τους στόχους, ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ στους επίδοξους υποψήφιους τους ΚΑΛΩ να αναλογισθούν το ΒΑΡΟΣ της ΕΥΘΥΝΗΣ τους και να αναλάβουν τα ηνία της ιστορικής μας ομάδας, ΜΟΝΟ, εάν οι ΣΤΟΧΟΙ τους είναι:

  1. Μια αξιοπρεπής εμφάνιση στην Α1, αντάξια αυτής των προηγούμενων ετών.
  2. Σε καμιά περίπτωση να μην χαμηλώσουν τους ΣΤΟΧΟΥΣ και τις ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ της Ομάδας και των φίλων της.
  3. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ να καταρτίσουν τόσο τον ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ και το ΣΧΕΔΙΟ τους για τη λειτουργία της Ομάδας, όσο και τον Οικονομικό ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ, για να εγκριθούν και ψηφισθούν από τη Γ.Σ. και μόνο αν είναι αντάξια των ΠΡΟΣΔΟΚΙΩΝ των φίλων και μελών της Ομάδας να ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ τη Διοικηση της ομάδας για 2 έτη σύμφωνα με το καταστατικό του Συλλόγου.
  4. Ο ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΧΟΡΟΣ να είναι μέσα στους ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ της Ομάδας, της νέας Διοίκησης.
  5. Δεν θα επιτρέψουμε να χαμηλώσει ο ΠΗΧΥΣ των ΠΡΟΣΔΟΚΙΩΝ και ΣΤΟΧΩΝ της Ομάδας.
  6. Υπενθυμίζουμε ότι για να είναι κάποιος υποψήφιος πρέπει να είναι ταμειακά τακτοποιημένος, σύμφωνα με το Καταστατικό.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Με ιδιαίτερη εκτίμηση
Βασίλειος Παναγιωτίδης

More in ΓΕΝΙΚΑ