Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Επιστολή Βογιατζή που απαντά στον Πρόεδρο και το Δ.Σ. της Αναγέννησης Γιαννιτσών

Με επιστολή απαντά ο τοπικός Σύμβουλος Δ.Ε. Γιαννιτσών, ο οποίος διετέλεσε μέλος του ΔΣ της Αναγέννησης για πολλά χρόνια στο παρελθόν, Γιώργος Βογιατζής, σχετικά με πρόσφατη ανακοίνωση του ΔΣ της ομάδος, η οποία δεν αναφέρει όνομα για το οποίο απευθύνεται, αλλά όπως αναφέρει ο ίδιος «έχει τη μύγα και μυγιάζεται», και γι’ αυτό θεώρησε ότι θέλησε να δώσει απάντηση.

Η επιστολή του αναφέρει τα εξής:

«Σε ανάρτηση σας στις 24/7 στο επίσημο σάιτ της Αναγέννησης Γιαννιτσών που αναφέρεστε σε ψευτοσωτήρες του facebook χωρίς να απευθύνεστε σε κάποιο συγκεκριμένο άτομο αλλά γενικά σε κάποιους και επειδή έχω τη μύγα και μυγιάζομαι ότι απευθύνεστε στο πρόσωπο μου, έχω να επισυνάψω τα εξής:

Πράγματι κ. Πρόεδρε όταν πριν δυο χρόνια αποφασίσατε να μεταφέρετε το ΑΦΜ της ομάδας σας ΔΟΞΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ στα Γιαννιτσά είχατε ανιδιοτέλεια και στόχους να γίνει αυτή η ομάδα το καμάρι της πόλης, να ασχολείται η ομάδα με τα ταλέντα της περιοχής και να αναδείξει όλη τη φλόγα που έχει η πόλη αυτή για τον αθλητισμό. Και για αν λέμε και τους στραβού το δίκιο “ματώσατε” οικονομικά κι εσείς και οι συνεργάτες σας.

Όμως κ. Πρόεδρε αποτύχατε για το μοντέλο διοίκησης που διαλέξατε, το εγωκεντρικό και του αποφασίζω και διατάσσω που απεχθάνονται οι δυο καλές μου συνάδελφοι που από το ίδιο μετερίζι παλεύουμε να μην εφαρμοστεί στον Δήμο, έκανε την ομάδα να μην έχει το έρεισμα στον κόσμο των Γιαννιτσών και να “κόβει” η ομάδα 40 και 50 εισιτήρια.

Αποτύχατε στις επιλογές σας να στελεχώσετε την ομάδα με προπονητή (Καβακάς) που έβαζε το προσωπικό του συμφέρον πάνω από το συμφέρον της ομάδας και εσείς τον κάνατε Θεό και τον υμνείτε ακόμη και τώρα που δεν είναι στην ομάδα και τον συμβουλεύεστε να κάνετε ότι σας λέει. Αποτύχατε γιατί ποτέ δεν δώσατε σημασία στον κόσμο της πόλης και αυτός σας γύρισε την πλάτη.

Αποτύχατε γιατί μετά από την πρώτη συγκέντρωση για την μεταφορά της ομάδας στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου δεν κάνατε ποτέ καμία Γενική Συνέλευση εκτός απ’ αυτήν της 15ης/6/2020 παραβαίνοντας και τον αθλητικό νόμο 2725/1999 όπως έχει τροποποιηθεί, που ορίζει άλλα.

Αποτύχατε γιατί δεν κάνατε ποτέ εκλογές για την ανάδειξη ΔΣ και οι σύμβουλοι έμπαιναν και έβγαιναν στο ΔΣ κατά το δικό σας δοκούν.

Αποτύχατε τέλος να γίνει η ομάδα των success story των Γιαννιτσών αλλά και γενικά του Ν. Πέλλας.

Όσο για τις κατηγορίες που μου προσάπτεται για ψευτοσωτήρες πράγματι την ιστορία, την δόξα για ψευτοσωτήρες, τη δόξα και την υπόληψη αυτής της ομάδας, θέλω να σώσω όχι μόνο σήμερα, αλλά και διαχρονικά, αφού διετέλεσα μέλος του ΔΣ από το 1994-2002 και από το 2006-2014 και είχα την τιμή να γευτώ δύο ανόδους στις επαγγελματικές κατηγορίες που για εσάς είναι όνειρο θερινής νυκτός. Ούτε χασομέρης είμαι γιατί ο Θεός με αξίωσε να δουλέψω επί μία 35ετία και να τεθώ τώρα στο εργασιακό περιθώριο, όχι όμως στο περιθώριο για την ανάδειξη του αθλητισμού, ως ένα κομμάτι της κοινωνίας, για το καλό της οποίας παλεύω συνεχώς και αδιαλείπτως. Ούτε τσάμπα μάγκας του facebook είμαι γιατί πιστεύω ότι με τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης μπορείς να ευαισθητοποιείς τον κόσμο και να τον σπρώξεις να κάνει το σωστό.

Αλλά κυρίως δεν ασκώ ανέξοδη κριτική γιατί να σας θυμίσω κ. Πρόεδρε ότι αν πρώτη χρονιά της θητείας σας εξόπλισα το προπονητικό κέντρο του Νέου Μυλοτόπου με ένα πλυντήριο, ένα στεγνωτήριο και ένα ψυγείο. Πούλησα 10 διαρκείας και σας έφερα 4 πινακίδες. Και την δεύτερη χρονιά αγόρασα 6 διαρκείας τα οποία χάρισα σε ανέργους της πόλης, πούλησα 15 διαρκείας και έφερα 3 πινακίδες. Ούτε σταχτοπούτα είμαι, ούτε γοβάκι ψάχνω να βρω αλλά δίνω τους αγώνες μου σε όλα τα επίπεδα μέσα στο γήπεδο. Ούτε δε λίστα ηγητόρων σε χαρτάκια super market κυκλοφόρησα, αλλά ενημέρωσα τον Πρόεδρο προσωπικά για τα άτομα που κατά τη γνώμη μου μπορούσαν να προσφέρουν ο καθένας με τον τρόπο του στον Σύλλογο.

Και ερχόμαστε στα τελευταία γεγονότα και στη Γενική Συνέλευση της 15ης/6/2020 αλλά και σε κατ’ ιδίαν συνάντηση που είχαμε, στο γραφείο του κ. Μίγγα μας διαβεβαιώσατε ότι φέτος, μετά τη μείωση του μπάτζετ λόγω της κρίσης αλλά και της αποχώρησης του κ. Τοψή, που ήταν από τους βασικούς αιμοδότες της ομάδας, τα πάντα στην ομάδα θα είναι Γιαννιτσώτικα και στην πρώτη συγκέντρωση του ΔΣ ανακοινώσατε το τεχνικό τιμ, το οποίο προέρχεται όλο από την Ημαθία, ως δήθεν φθηνότερη λύση.

Κύριε Πρόεδρε, σας ρωτώ ευθέως, ποιο είναι το μηνιαίο μισθολογικό κόστος: α.)του προπονητή, β)του προπονητή τερματοφυλάκων, γ)του βοηθού, δ)του γυμναστή, ε) του τεχνικού διευθυντή. Και μη μου πείτε ότι ο βοηθός θα πληρώνεται από τις ακαδημίες γιατί από εκεί πληρωνόταν για την δουλειά που πρόσφερε στις ακαδημίες αποκλειστικά για να χρεώνεται εκεί.

Και το τελευταίο που έχω να σας ρωτήσω κ. Πρόεδρε, απ’ όσο γνωρίζω, για να γίνει τροποποίηση στο καταστατικό της ομάδας, χρειάζεται απόφαση της Γενικής Συνέλευσης. Πότε έγινε Γ. Συνέλευση με αυτό το θέμα; Σε ποιο σάιτ αναρτήθηκε; Γιατί κανένα από τα μέλη του Συλλόγου δεν ενημερώθηκε; Και επειδή η εμπιστοσύνη που έχω στους έγκριτους και αξιόλογους νομικούς της ομάδας είναι απεριόριστη, φοβάμαι ότι κάτι άλλο είχαν στα χέρια τους, που ίσως δεν γνώριζαν.

Τέλος χαίρομαι που σας αγκάλιασαν με εμπιστοσύνη οι επιχειρηματίες της πόλης αλλά κρατάω μικρό καλάθι γιατί “στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό”. Και επίσης είμαι χαρούμενος που σας εμπιστεύονται τα μέλη του ΔΣ, πιστεύω μόνο να μην διαψευστούν. Θα βρεθούμε στις επάλξεις».

*(πάντα τρελός για τα πιστεύω και τις αξίες του)

Γιώργος Βογιατζής

4 Σχόλια

4 Comments

 1. Ανώνυμος

  28 Ιουλίου 2020 at 14:20

  Κύριε Γιώργο πως είναι δυνατόν να μιλάς με τα καλύτερα λόγια για της κύριες συναδέλφους σου και μετά πιο κάτω γράφεις για πράγματα που δεν γίνανε σωστά ενώ είναι στην ομάδα δοιηκιτικ α δυο νομικοί . Μάλλον κάπου τα έχετε μπερδέψει η σαν μπέρδεψαν αυτοί που σας καθοδηγούν να γράψετε αυτά . Με το συμπάθιο. ΣΦΑΧ Αναγέννηση Γιαννιτσων

 2. Ανώνυμος

  28 Ιουλίου 2020 at 14:27

  Εσάς το πρόβλημα σας ποιο είναι; Το ότι δεν δουλεύει κανας γνωστός σας προπονητής από Γιαννιτσά; Η να έχει μέλλον η ομάδα…τι σημασία έχει ποιο είναι το τεχνικό Τιμ…10 ανανεώσεις γίνανε μέχρι τώρα και σχεδόν όλοι είναι παιδιά της πόλης η της περιοχής…οκ θα υπάρχουν και κάποιοι από έξω τι σημαίνει αυτό; Όλοι δεν μπορεί να είναι από τα Γιαννιτσά; Όχι γιατί δεν θέλει η ομάδα αλλά γιατί δε είναι όλοι τόσο οικονομικοί όσο νομίζουν κάποιοι, άλλοι δεν θέλουν να παίξουν σε αυτή την κατηγορία άλλοι θέλουν αλλά με 5ψηφιο αριθμό στην αμοιβή τους κτλ…όσοι από τα Γιαννιτσά θέλουν να είναι στην ομάδα πραγματικά …πιστεύω πως θα είναι…ποιος θα είναι προπονητης είναι θέμα μόνο της διοίκησης….δεν είναι δυνατόν να δίνει λόγο πλην του ΔΣ με πόσα λεφτά θα αμοίβεται ο προπονητής και συνεργάτες του…είναι απόρρητα και προσωπικά δεδομένα αυτά και δεν αφορούν τον φίλαθλο κόσμο…αιντε γιατί κούρασε όλο αυτό…

 3. Κουλ

  28 Ιουλίου 2020 at 15:04

  Όχι ρε να πάρουν προπονητή τον Ασλανιδη ή τον Τομπάζη επειδή είναι από τα γιαννιτσα για να προκόψουν. Άσε μας ρε βογιατζη νύχτα. Το ποδόσφαιρο έχει πιάνει και εσυ νομίζεις το ντέρτι μας είναι η αναγέννηση. Όποιον και να φέρεις και όλοι από τα γιαννιτσα να είναι 40-50 άτομα θα έχει στο γήπεδο κατάλαβε το. Και αν τόσο πολύ σε καίει πήγαινε γίνε πρόεδρος εσυ και ανέλαβε και όχι μόνο λόγια.

  • Ανώνυμος

   29 Ιουλίου 2020 at 13:23

   Είσαι βλαξ κουλ. Χαχα

Απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Spot Team

Περισσότερα Άρθρα ΓΕΝΙΚΑ

error: Content is protected !!