Επεισοδιακό το ντέρμπι Oρφέας Ριζαρίου-Άρης Νησίου, νύχτα τελείωσε… (φωτο) – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α 1ος όμιλος

Επεισοδιακό το ντέρμπι Oρφέας Ριζαρίου-Άρης Νησίου, νύχτα τελείωσε… (φωτο)

Κανένας δεν περίμενε την εξέλιξη που θα είχε ο Σαββατιάτικος αγώνας στο Ριζάρι όπου ο τοπικός Ορφέας πήρε τους τρείς πολύτιμους βαθμούς της νίκης απέναντι στην ομάδα του Νησίου με σκορ 2-0. Το παιχνίδι είχε ολά τα χαρακτηριστικά ενός ντέρμπι.δυνατές μονομαχίες .ένταση.διακοπή του αγώνα.αστυνομικη δύναμη….Ολα ξεκίνησαν με την απόφαση του διαιτητή του αγώνα Δεμερτζή να κρατήσει καθυστέρηση στο ημίχρονο με αποτέλεσμα την αγανάκτηση των τοπικών παραγόντων και την εισβολή τους στο γήπεδο .Στην συνέχεια ο διαιτητής διέκοψε τον αγώνα και περίμενε την Αστυνομική Δύναμη για να συνεχίσει το παιχνίδι. Το παιχνίδι συνεχίστηκε μετα απο 15′ διακοπή παίχτηκε 1 ‘ σφύριξε λήξη ημιχρόνου και μετά στο β ημίχρονο άναψαν και οι προβολείς του γηπέδου για να ολοκληρωθεί το παιχνίδι.

Στο τεχνικό μερος τώρα που μπήκε σε δεύτερη μοίρα ήταν πολύ δυνατός με τους γηπεδούχους να ‘εχουν την υπεροχή στην δύναμη και στις κόντρες σε αντίθεση με τους φιλοξενουμενους που εδειξαν εμφανή σημάδια κούρασης. Ενα γκολ ανά ημίχρονο για τους γηπεδούχους με τον Θόδωρο Καραουλάνη να ανοίγει το σκορ στο 28′ 1-0 και στο 75’ ο Γιάννης Μίσκος( Γερμανός) να σφραγίζει την νίκη της ομάδος του γράφοντας το τελικο 2-0 γιαι τους γηπεδούχους.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: XAΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ

More in Α 1ος όμιλος