Επαναλαμβανόμενη σύμπτωση, παύει να είναι σύμπτωση – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Επαναλαμβανόμενη σύμπτωση, παύει να είναι σύμπτωση

Πολλές φορές ακούμε παράπονα, διαμαρτυρίες από παράγοντες και παίκτες αλλά και προπονητές, δεν λέμε ότι δεν τις πιστεύουμε όλες, ωστόσο όταν δεν βλέπεις με τα ίδια σου τα μάτια κάτι είναι λογικό να έχεις κάποιες επιφυλάξεις. Η συγκεκριμένη περίπτωση όμως χρήζει αναφοράς γιατί αυτή την φορά το διαπιστώσαμε κατ´ ιδίαν αφού ήμασταν παρόντες στο παιχνίδι.

Ο λόγος για διαιτητή που έχει απασχολήσει αρκετές φορές κατά το παρελθόν με την συμπεριφορά του και μόνο μ αυτή παρά με τα σφυρίγματα στα οποία κατά βάδην είναι από τους κορυφαίους διαιτητές της Πέλλας. Διαπιστώσαμε ότι προκαλούσε και ειρωνευόταν τους παίκτες, όποτε καλώς η κακώς διαμαρτύρονταν αυτοί την στιγμή που θα έπρεπε να τους παρατηρεί με κάρτες όπως αναφέρει ο κανονισμός. Δυστυχώς ο ρέφερι αυτός έχοντας προφανώς «πλάτες» κάνει τα δικά του στα γήπεδα και από την στιγμή που δεν υπάρχει κάποιος να τον συμβουλέψει και να τον συνετίσει συνεχίζει τα τερτίπια του. Οι αρμόδιοι της διαιτησίας ενώ γνωρίζουν για τα έργα και τις πράξεις του, δεν κάνουν καμιά ενέργεια για να σταματήσει να συμπεριφέρεται έτσι και αν δεν το γνωρίζουν πρέπει να ξέρουν ότι τους αιμοδότες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου δεν τους ενοχλούν τα όποια ανθρώπινα λάθη που κάνουν αλλά η κακή συμπεριφορά ορισμένων διαιτητών που το παίζουν μεγάλοι και τρανοί όταν είναι στα γήπεδα, αλλά δυστυχώς για αυτούς είναι μικρά ανθρωπάκια στην κοινωνία μας. Λάβετε μέτρα κύριοι πριν είναι αργά για δάκρυα…..

Επίσης δεν γίνεται να μην αναφερθούμε και στην διπλή πατάτα της Επιτροπής Διαιτησίας που την Κυριακή είχε την ιδέα να ορίσει τον κ.Καρατζά σε δυο παιχνίδια Α1 Κατηγορίας το ένα ξεκίνησε στις 12:00 το μεσημέρι Δόξα Εξαπλατάνου-Όλυμπος Αψάλου και το άλλο στις 15:00 δηλαδή σε διάστημα πέντε ωρών έπρεπε να βγάλει δυο παιχνίδια, όπως και τον κ.Ατζαμιδάκη που το πρωί στις 11:30 σφύριξε το Θύελλα Σαρακηνών-Μ.Α Άρνισσας και μετά έφυγε άρον άρον για να διανύσει μια απόσταση 75 χιλιομέτρων περίπου για να δώσει το παρόν στην Ν.Πέλλα, έχοντας να σφυρίξει δυο παιχνίδια σε πεντέμισι ώρες. Επίσης όπως πολύ καλά θα το διαπιστώσατε όλοι σας στους ορισμούς των παρατηρητών στα παιχνίδια της ΕΠΣ Πέλλας, καθόλα νόμιμα αξιολογημένοι παρατηρητές διαιτησίας δεν ορίζονται στα παιχνίδια όπως θα έπρεπε για τον απλούστατο λόγο ότι κάποιοι άλλοι θα πρέπει να βρίσκονται στα γήπεδα γιατί προφανώς έτσι το θέλει η αρμόδια Επιτροπή.

Όλα αυτά δεν γνωρίζουμε αν γίνονται εις γνώση η όχι των υψηλόβαθμων αξιωματούχων του Δ.Σ της ΕΠΣ Πέλλας ωστόσο λίγη περισσότερη προσοχή για την απονομή δικαιοσύνης προφανώς και δεν βλάπτει…

More in ΓΕΝΙΚΑ