Επέστρεψε στην Α’ Κατηγορία ο Γηραιός – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Β 2ος ΟΜΙΛΟΣ

Επέστρεψε στην Α’ Κατηγορία ο Γηραιός

Αν και ξεκίνησε στην 4η θέση στον 2ο όμιλο των play off ο Ηρακλής Αγίου Λουκά, πέτυχε τον άθλο να κερδίσει το εισιτήριο της ανόδου για την Α’ Κατηγορία και αυτό επετεύχθη δύο αγωνιστικές πριν να τελειώσει το μίνι πρωτάθλημα.

Με τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια καθάρισε την άνοδο και τα άλλα δύο ματς θα έχουν διαδικαστικό χαρακτήρα για την ομάδα του Ηρακλή.

Μεγάλο μερίδιο σε αυτό το μεγάλο κατόρθωμα σαφώς έχουν οι Αφοί Αλέξανδρος (Πρόεδρος) και Απόστολος Κουτσός (Προπονητής) που τα τελευταία χρόνια… τρέχουν τους κυανόλευκους με πολύ κόπο και πολλές ώρες απασχόλησης για να λειτουργεί ο σύλλογος.

Από τους παίκτες την μερίδα του λέοντος στην επιτυχία έχει ο αειθαλής μεσοεπιθετικός Βαγγέλης Αντωνιάδης ο γνωστός Βάγγουρας που πήρε από το χέρι τον Γηραιό και τον οδήγησε εκ του ασφαλούς στην επίτευξη του στόχου, χωρίς να παραγνωρίσουμε την προσπάθεια των συμπαικτών του, που κι αυτοί έδωσαν τα πάντα για την άνοδο.!!!

More in Β 2ος ΟΜΙΛΟΣ