Εν αναμονή των δηλώσεων συμμετοχής των ομάδων στα πρωταθλήματα – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Εν αναμονή των δηλώσεων συμμετοχής των ομάδων στα πρωταθλήματα

Πλησιάζουν οι μέρες για την καταληκτική ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής των ομάδων που θα συμμετέχουν στα πρωταθλήματα και το κύπελλο της ΕΠΣ Πέλλας.

Υπάρχει μια αγωνία για να φανεί ποιες ομάδες δεν θα δηλώσουν συμμετοχή και δεν θα κατέβουν φέτος και σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα είναι και λίγες.

Ευτυχώς επαναδραστηριοποιούνται και κατεβαίνουν κάποιες άλλες, ωστόσο σίγουρα θα υπάρξει μια σύγχυση για να συμπληρωθούν οι Κατηγορίες με τον απαιτούμενο αριθμό ομάδων, που στην Α1 θα πρέπει να είναι 12 και στην Α’ Κατηγορία θα πρέπει να είναι 24, δύο όμιλοι των 12 ομάδων.

Όσο για την Β’ Κατηγορία εκεί ανάλογο πρόβλημα δεν υπάρχει αφού όσες ομάδες κι αν είναι θα μοιραστούν σε δύο ομίλους.

Δυστυχώς οι εποχές που η ποδοσφαιρική ομάδα του κάθε τόπου αποτελούσε το καμάρι της, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί και οι περισσότερες ομάδες υπολειτουργούν λόγω της οικονομικής κρίσης, έλλειψης παραγόντων και πολλών άλλων ελλείψεων.

Είναι και οι απαιτήσεις της πολιτείας που δυστυχώς αντί να προσφέρει κάτι για να μείνουν ζωντανά τα σωματεία, αυτή απαιτεί συνεχώς από αυτά πράγματα που απομακρύνουν τους λιγοστούς πλέον θιασώτες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

More in ΓΕΝΙΚΑ