Connect with us

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Ενημέρωση για τα προσωπικά δεδομένα από την ΕΠΣ Πέλλας

Δείτε την ανακοίνωση της ΕΠΣ Πέλλας:

Ενημερώνουμε όλα τα σωματεία μας για την διαδικασία προσκόμισης στην γραμματεία της ΕΠΣ Πέλλας των εντύπων σχετικών με την συναίνεση επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων ( από ποδοσφαιριστές , μέλη Δ.Σ. των σωματείων , διαιτητές , προπονητές κ.τ.λ.) ώστε να μην συναντήσουν κώλυμα στην συμμετοχή τους στις διοργανώσεις της ΕΠΟ και της Ένωσής μας.

Υπενθυμίζουμε ότι όποιος ποδοσφαιριστής δεν αποδεχτεί την επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων (αποκλειστικά για τους λόγους που αναγράφεται στην πράξη συναίνεσης) από την ΕΠΣ και την ΕΠΟ, δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στις διοργανώσεις στις οποίες μπορεί να αγωνίζεται η ομάδα του.

Στην περίπτωση που τα σωματεία δεν θα δύνανται να προσκομίσουν συμπληρωμένα έντυπα για όλους τους εγγεγραμμένους ποδοσφαιριστές τους, δικαίωμα συμμετοχής στις διοργανώσεις θα έχουν μόνο όσοι ποδοσφαιριστές αποδεχθούν την επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων από τις ΕΠΣ και την ΕΠΟ ( π.χ. αν ένα σωματείο έχει 50 εγγεγραμμένους ποδοσφαιριστές και προσκομίσει έντυπα για τους 30 , δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν οι 30 ποδοσφαιριστές που συμπλήρωσαν το έντυπο).

Το έντυπο θα φέρει το γνήσιο της υπογραφής του ποδοσφαιριστή , ενώ τα έντυπα συναίνεσης των ανήλικών ποδοσφαιριστών θα πρέπει να υπογράφονται από τον κηδεμόνα και να φέρουν το γνήσιο υπογραφής του.
Αφού κατατεθούν οι πράξεις συναίνεσης στην Ένωση, στη συνέχεια θα παραλαμβάνουν από αυτήν, θεωρημένη κατάσταση με όλους τους ποδοσφαιριστές που έχουν καταθέσει έντυπα (κάτι αντίστοιχο με την κατάσταση υγείας). Τα σωματεία θα υποχρεούνται να προσκομίζουν τις ως άνω καταστάσεις μαζί με τα Δελτία Αθλητικής Ιδιότητας στο διαιτητή πριν από κάθε αγώνα.

Οι αλλοδαποί ποδοσφαιριστές πρέπει να προσκομίζουν ξενόγλωσσο έντυπο πράξης συναίνεσης.

4 Σχόλια

4 Comments

 1. ''ΜΠΑΛΛΑΝΤΕΡ''

  14 Ιουλίου 2018 at 20:56

  ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΤΥΠΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ Η ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΤΙ ΤΗΣ Η ΕΠΣ;

 2. Ανώνυμος

  14 Ιουλίου 2018 at 23:57

  Όπως τα παράβολα που κοστίζουν 1 ευρω σε αλλες Ενώσεις αλλα εδω σε εμας 3 ευρακια. Μετά ο κ.Αντωνιου μας καυχιέται οτι εχει ταμείο η ΕΠΣ ετσι ξερω κι εγω.Περιμενω απο τα παπαγαλάκια του μια απαντηση τωρα…..

 3. ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ

  14 Ιουλίου 2018 at 23:59

  Ο τζαμπας ζεί και βασιλεύει .Μα είναι δυνατόν φίλε μου η ΕΠΣ νά μήν πάρει το κάτι της ,εδώ τους στέλνει η ΕΠΟ κάθε φορά Καινούργιο τιμοκατάλογο πόσο θά πάρουν για το οτιδήποτε . Με λίγα λόγια No mani no party

 4. Μαρκ. Σεφερ.

  15 Ιουλίου 2018 at 21:24

  Γιατι κατηγορειτε την ΕΠΣ κυριοι; Αυτοι οι αιρετοι πηραν το 95 τοις 100 των ψηφων των παραγοντων. Μηπως ειναι ψεματα; Τωρα τους αντιπολιτευομαστε, οταν ερθει η ωρα των εκλογων ομως τρεχουμε σαν κουταβακια απο πισω τους. Γιαυτο καταντησαμε την χωρα μας Γλειφοδισταν και Λαμογιοχωρα. Σ Ω Π Α Σ Τ Ε Ο Λ Ο Ι Σ Α Σ. Στους 60 τοσους ψηφους βρεθηκε μονο μια ΝΟΝΟΣΤΑΥΡΙΑ. Οσο και να πειραζουν τα γραφομενα μου ετσι εχει η ΑΛΗΘΕΙΑ.

Απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Spot Team

www.eosbyemco.gr

Νέες Απαιτήσεις στον Τεχνικό Έλεγχο συμφωνα με το ΦΕΚ4856 29-12-2017.

ΣΕ  ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΠΟ 01-03-2018

«Καθορισμός τεχνικών προδιαγραφών του ειδικού εξοπλισμού με τον οποίο καθίσταται δυνατή η χρησιμοποίηση υγραερίου (LPG) για την κίνηση αυτοκινήτων οχημάτων και όροι και προϋποθέσεις ελέγχου και ασφαλούς κυκλοφορίας αυτών».

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο :23820 29600

 

Περισσότερα Άρθρα ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ