Ενίσχυση με Γιάννη Ουζούνη στα μετόπισθεν οι Πειρατές – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ενίσχυση με Γιάννη Ουζούνη στα μετόπισθεν οι Πειρατές

Την απόκτηση του έμπειρου αμυντικού Γιάννη Ουζούνη ανακοίνωσε η Θύελλα Σαρακηνών από τον Άρη Νησίου πραγματοποιώντας μία από τις σημαντικότερες μεταγραφές του φετινού καλοκαιριού, στην προσπάθεια της να ενισχυθεί ενόψει του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Πειρατών που πριν την περσινή σεζόν με τον Άρη Νησίου άνηκε στον Εδεσσαϊκό, μάλιστα ήταν αρχηγός των τριαινοφόρων και είναι γνωστή σε όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου της Πέλλας η αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Κατά το παρελθόν μεταξύ των άλλων έχει αγωνιστεί σε Ελπίδα Έδεσσας, Ορφέα Ριζαρίου, Αναγέννηση Γιαννιτσών και η τεράστια αξία του, όπως και η εμπειρία του μπορούν να αποτελέσουν το σήμα κατατεθέν για να αποτελέσει τον ηγέτη στην άμυνα της νέας του ομάδας με τον ίδιο να επιστρέφει και πάλι στα Εθνικά πρωταθλήματα, μετά από απουσία ενός χρόνου.

Σίγουρα η παρουσία του ενισχύει την αμυντική γραμμή των νεοφώτιστων και προσθέτει δύναμη, εμπειρία και ικανότητα στα μετόπισθεν των Πειρατών.

More in Γ' ΕΘΝΙΚΗ