Εμβόλιμη αγωνιστική στην Γ’ Εθνική, στην Έδεσσα το μεγάλο παιχνίδι. – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Εμβόλιμη αγωνιστική στην Γ’ Εθνική, στην Έδεσσα το μεγάλο παιχνίδι.

Με σπουδαία παιχνίδια τελειώνει ο πρώτος γύρος στην Γ’ Εθνική εκεί όπου το ενδιαφέρον στρέφεται στην Έδεσσα με τον φορμαρισμένο Εδεσσαικό να υποδέχεται τον πρωτοπόρο και ιστορικό Ηρακλή σε μια αναμέτρηση που σίγουρα στους παλιότερους θα θυμίζει τα μάτς μεταξύ των δύο ομάδων στην Α Εθνική. Η ομάδα του Ηλία Σαπάνη βρίσκεται στην καλύτερη αγωνιστική της κατάσταση από την αρχή του πρωταθλήματος και θα κυνηγήσει το θετικό αποτέλεσμα μη έχοντας να χάσει κάτι, ενώ αναμένεται μεγάλη προσέλευση των φίλων της ομάδας των καταρρακτών που ζουν γι αυτό το παιχνίδι. Ο εταίρος εκπρόσωπος της Πέλλας εκστρατεύει στην συμπρωτεύουσα για να αντιμετωπίσει τον ΑΟ Καρδίας στο γήπεδο της Νέας Ραιδεστού. Κομβικό το παιχνίδι και η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη θα προσπαθήσει να αντιδράσει μετά το χαστούκι της περασμένης αγωνιστικής τηρώντας κατά γράμμα την φράση “επιτρέπεται να πέσεις,επιβάλλεται να σηκωθείς” σε ένα παιχνίδι όπου ο Αλμωπός είναι καλύτερη ομάδα αλλά πρέπει να το αποδείξει και εντός του αγωνιστικού χώρου.
Γήπεδο Έδεσσας ώρα 15:00 :Εδεσσαικός-Ηρακλής Τασής(Καραλής-Θανασιάς) (Ηπείρου) παρατηρητής Κωτούλας(Κιλκίς)
Γήπεδο Ν.Ραιδεστού ώρα 15:00 : ΑΟ Καρδίας-Αλμωπός Χορόζογλου(Παστιάδης-Οικονομίδης)  (Δράμας) παρατηρητής Κωσταντόπουλος(Χαλκιδικής)

More in Γ' ΕΘΝΙΚΗ