Ελπίδες για τη Γ’ Εθνική, οι παράγοντες όμως θέλουν; – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ελπίδες για τη Γ’ Εθνική, οι παράγοντες όμως θέλουν;

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τις εξαγγελίες των υπευθύνων όσον αφορά κάποιες θετικές εξελίξεις για την επανεκκίνηση σε κάποια πρωταθλήματα, όπως αυτό της Football League, γεννήθηκαν αρκετές ελπίδες για επανεκκίνηση προπονήσεων και για τις ομάδες της Γ’ Εθνικής.

Εδώ βέβαια το πρόβλημα είναι αλλού και για να μπούμε στο ζουμί του προβλήματος είναι ότι οι παράγοντες αρκετών ομάδων όλων των ομίλων, είναι σκεπτικοί όσον αφορά την έναρξη των αγωνιστικών δραστηριοτήτων και φυσιολογικά δεν θέλουν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, για τον απλούστατο λόγο ότι δεν λειτουργεί τίποτα στην χώρα και οι περισσότεροι από αυτούς έχουν καταρρεύσει, είναι σε τραγική οικονομική κατάσταση, μετά από αυτή την τραγική εξέλιξη της ζωής μας.

Λίγοι είναι οι παράγοντες που θέλουν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, που θα αποτελέσει μια σκληρή δοκιμασία για όλους, από την στιγμή που άπαντες θα κληθούν να αγωνίζονται Κυριακή-Τετάρτη και όλα αυτά μέσα σε υψηλές θερμοκρασίες και φυσικά με προβλήματα, όσον αφορά τις επαγγελματικές υποχρεώσεις των αθλητών.

Πάντως η επανεκκίνηση δείχνει να έχει μπει στο πρόγραμμα και δεν αποκλείεται να επιστρέψει η δράση στα γήπεδα τέλη Μαρτίου με αρχές Απρίλη.

Αν γίνει πραγματικότητα βέβαια η σκέψη των υπευθύνων, ουδείς γνωρίζει πως θα ολοκληρωθούν πρωταθλήματα στα οποία υπολείπονται πάνω από 20 αγωνιστικές, εκτός κι αν προκύψουν κάποιες αλλαγές στην προκήρυξη, ενώ και οι προαναγγελθείσες εξαγγελίες για αναδιάρθρωση, ίσως φέρουν περισσότερες εξελίξεις.

Πάντως η αλήθεια και το γενικό συμπέρασμα είναι, ότι οι περισσότεροι παράγοντες δεν επιθυμούν την πραγματοποίηση του τρέχοντος πρωταθλήματος, για πολλούς και διάφορους λόγους.

ΣΧΟΛΙΑ

7 Comments

 1. J. Star

  22 Φεβρουαρίου 2021 at 15:26

  Μιλάτε ψιθυριστά…..
  Με Γ Εθνική στο στοίχημα θα κάνουμε επιστρεπταιες?

 2. Ανώνυμος

  20 Φεβρουαρίου 2021 at 20:53

  Απ’ την ώρα που έγινε η ανακοίνωση όλοι οι πρόεδροι ανέβασαν πίεση στο 20.

 3. Ανώνυμος

  18 Φεβρουαρίου 2021 at 20:35

  Οι ντεμεκ υπεύθυνοι της ανευθυνοτητας για ένα κάπως πρωτάθλημα είναι να χαμε για να έχουμε.
  Άρα, τα πάντα στην ανευθυνότητα της Γ’ Εθνικής είναι ένα τίποτε. Εδώ οι αμπαλοι όπως τους λέμε (δεν το λέω ειρωνικά) Αλβανοί, κοντεύει να τελειώσει το πρωτάθλημα τους. Αλλά ξέχασα. Τα πάντα περί ΕΠΟ. Εκεί είναι το ζουμί για τους ρουφήχτρες!
  Γκολλλλλλ ο Ζα Χάβι και 2-2 η Αϊντχόφεν.

 4. ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ

  18 Φεβρουαρίου 2021 at 16:11

  Το θέμα κύριοι δεν είναι αν θέλουν , αλλά αν μπορούν, να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές απαιτήσεις του πρωταθλήματος ,
  Ποιος από αυτούς δεν γουστάρει να παίξει, εδώ δίνουν μέχρι κ την τελευταία σταγόνα από το υστέρημα τους για να παίξουν, αλλά δεν θα καταστρέψουν τις δουλειές τους κ τις οικογένειες τους , υπάρχουν κ κάποια όρια ρε μάγκες μου.
  Με τι θα κατέβουν με τα 2500 χιλιάρικα ?
  Χωρίς εισητηρια, χωρίς χορηγίες ….
  Εδώ μιλάμε για ένα μπάτζετ της τάξεως τον 100 χιλιάδων . Δηλαδή 1 διαμέρισμα σε μπακλαβά γωνία σε μια πόλη,κ θα πρέπει ο κάθε ΠΡΟΕΔΡΟΣ να το κάνει δώρο από τον προσωπικό του λογαριασμό.Αλλο είναι να βάλει το χέρι στην τσέπη κ άλλο να δωρίσει 1 διαμέρισμα, γιατί πολύ απλά αυτό θα είναι το τίμημα για παίξει μια ομάδα στην Γ’ εθνική ….
  Θα μου πείτε τώρα δεν υπάρχουν άνθρωποι που θα θυσιάσουν 1 διαμέρισμα για να παίξει η αγαπημένη τους ομάδα ?
  Ναι ρε μάγκες μου υπάρχουν κ μάλιστα αρκετοί !
  Αλλά το θέμα είναι πως εμείς τους θέλουμε κ για του χρόνου κ για πολλά χρόνια ακόμη κ όχι μόνο για φέτος ,
  Προσωπική μου άποψη αυτοί που θα κατεβάσουν τις ομάδες τους,πολλή δύσκολα θα αντέξουν τα επόμενα χρόνια, γι αυτό ας το σκεφτούν καλά…..
  ΚΑΙ όλοι τους ενωμένοι ας πάρουν αποφάσεις για το καλό το δικό τους κ της αγαπημένης τους ομάδα,το ποδόσφαιρο δεν τελειώνει με μια χρονιά απραξίας …
  Πάρτε το χαμπάρι σας χρειάζεται όλους εσάς τους κα@@μενους το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.
  Την καλησπέρα μου!!!

 5. Ανώνυμος

  18 Φεβρουαρίου 2021 at 14:51

  Κανένας παράγοντας ομάδας της Πέλλας, δεν θέλει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, και δικαιολογημένα. Ήδη, πολλοί ποδοσφαιριστές έχουν αποχωρήσει, ενώ ακούγονται πολλά και για διοικητικές αποχωρήσεις στα Γιαννιτσά.

 6. Ανώνυμος

  17 Φεβρουαρίου 2021 at 19:25

  Τον Τσάτσο, τον Τσάτσο. Αυτόν ρωτήστε.

 7. Ανώνυμος

  17 Φεβρουαρίου 2021 at 12:55

  Όχι βέβαια

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

More in Γ' ΕΘΝΙΚΗ