Ελληνες ρέφερι σε διεθνείς αγώνες μεταξύ των οποίων και ο δικός μας Γιάννης Σίπκας … – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Ελληνες ρέφερι σε διεθνείς αγώνες μεταξύ των οποίων και ο δικός μας Γιάννης Σίπκας …

*Ο Τάσος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου) σφύριξε δυο ματς στην τελική φάση του παγκοσμίου κυπέλλου Κ17 και την Τρίτη ήταν τέταρτος στον προημιτελικό αγώνα Ιράν-Μεξικό. Η διοργάνωση βρίσκεται στην προημιτελική φάση. Βοηθοί του οι Κωσταράς (Αιτ/νιας), Δημητριάδης (Μακεδονίας) που επίσης είναι μαζί του.

*Την Τετάρτη ο Τάσος Παπαπέτρου (Αθηνών) σφύριξε Ζελέζνιτσαρ-Λουντογκόρετς 3-2 για το Youth League, ένα ματς που κρίθηκε στο 93′. Βοηθοί του ήταν οι Σίπκας (Πέλλας), Καμπούρης (Εύβοιας).
* Την Τετάρτη ο Σταύρος Μάνταλος (Καβάλας) αναχώρησε για τη Λευκορωσία, μαζί με τον βοηθό Χασάν Κούλα (Ξάνθης) για να συμμετάσχουν σε προκριματικό όμιλο ευρωπαϊκού πρωταθλήματος εθνικών ομάδων Κ 7. Ηδη ορίστηκαν στο Λευκορωσία-Σλοβενία.
*Ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος είχε πάει την Ουγγαρία, μαζί με τον βοηθό Γιάννη Τουμπακάρη (Αθηνών), όπου ορίστηκαν σε δυο ματς Εθνικών ομάδων Κ 17 (Ουγγαρία-Ουαλία 2-1, Ουαλία-Ολλανδία 0-4), ενώ ο Αρετόπουλος ήταν τέταρτος στην αναμέτρηση Ουγγαρία-Ολλανδία 1-0 και Τουμπακάρης βοηθός.

Πηγή: sfyrigmata.gr

More in ΓΕΝΙΚΑ