Ελλάδα αθάνατη, αποστολή εξωδίκων από διοίκηση στους παίκτες! – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα αθάνατη, αποστολή εξωδίκων από διοίκηση στους παίκτες!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Νέστο Χρυσούπολης! Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «Μetrosport», η ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών κατά της διοίκησης, με αφορμή το οικονομικό φαίνεται ότι δεν θα περάσει στα… ψιλά.

Οι ίδιες πηγές τονίζουν ότι με πλειοψηφία το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε να κινηθεί νομικά κατά των ποδοσφαιριστών!

«Η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης», ήταν επί λέξει στη «Μetrosport» οι κουβέντες του προέδρου, Νίκου Μπουντρούδη, με αφορμή το όλο ζήτημα. Ισως είναι η πρώτη φορά στα χρονικά του ελληνικού ποδοσφαίρου, κατά την οποία η διοίκηση κινείται, μέσω δικαστικής οδού, κατά παικτών. «Θεωρώ ότι η ανακοίνωση ήταν δυσφημιστική», συμπλήρωσε ο Μπουντρούδης.

Τις επόμενες μέρες είναι να σταλούν εξώδικα προς όλους τους ποδοσφαιριστές, με αφορμή την έκδοση ανακοίνωσης των προηγούμενων ημερών.

Απλήρωτοι από τον Φεβρουάριο

Ποια είναι, όμως, η πρώτη αντίδραση των ποδοσφαιριστών στο άκουσμα της εξέλιξης αυτής; «Κάναμε τεράστια υπομονή. Δεν είπαμε στην κυριολεξία κουβέντα, παρά το γεγονός ότι ήμασταν απλήρωτοι. Μέχρι την τελευταία μέρα ήμασταν ‘κύριοι’.

Απόδειξη, ότι δεν βγήκε τίποτα προς τα έξω όσον αφορά την αποχή πριν από το μπαράζ. Ο,τι ήταν να πούμε, το είπαμε μέσω της ανακοίνωσης», ήταν τα όσα ειπώθηκαν από την πλευρά των παικτών. Σύμφωνα με τα όσα τονίζουν, έχουν να πάρουν χρήματα από τον Φεβρουάριο και έπειτα.

Τέλος, την προσεχή Τετάρτη (5/6) είναι να διεξαχθεί γενική συνέλευση στον Νέστο Χρυσούπολης, οπότε και θα παρθούν αποφάσεις για το μέλλον του συλλόγου. Ο Μπουντρούδης άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά και δεν θέλησε να πάρει ξεκάθαρη θέση για το αν θα μείνει στην προεδρία.

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ