Ελεύθερος προς αναζήτηση ομάδας ο Στέλιος Νήρλας – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελεύθερος προς αναζήτηση ομάδας ο Στέλιος Νήρλας

Ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του είναι ο 30χρονος μέσος, Στέλιος Νήρλας, που αγωνιζόταν την περσινή σεζόν στον ΦΑΣ Νάουσα.

Η αξία του εν λόγω ποδοσφαιριστή είναι δεδομένη και γνωστή σε όλους, αποτελώντας εδώ και αρκετά χρόνια μία πρωτοκλασάτη λύση για την μεσαία γραμμή κάθε ομάδας, χάρη στην άψογη τεχνική κατάρτιση που διαθέτει.

Ο γεννημένος στις 22/9/1989 πολύπειρος μέσος έχει αγωνιστεί με ιδιαίτερη επιτυχία σε Μ. Αλέξανδρο Ηράκλειας Σερρών, Εθνικό Γαζώρου, ΑΟ Καβάλας, Απόλλων Κρ. Βρύσης, ΦΑΣ Νάουσα και Ελπίδα Σκουτάρεως με όλες τις προαναφερόμενες ομάδες σε Εθνικό επίπεδο κατηγοριών και σίγουρα θα αποτελέσει μία εξαιρετική προσθήκη για όποια ομάδα τον αποκτήσει.

Ήδη υπάρχουν αρκετές προτάσεις από ομάδες του νομού μας, αλλά και από όμορους νομούς, που επιθυμούν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους με τον έμπειρο μέσο να τις αξιολογεί με σκοπό την καλύτερη δυνατή επιλογή.

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ