Εκμηδενίζονται οι ελπίδες για τα τοπικά πρωταθλήματα – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Εκμηδενίζονται οι ελπίδες για τα τοπικά πρωταθλήματα

Ολοένα και λιγοστεύουν, για να μην πούμε ότι είναι μηδενικές, οι πιθανότητες για αγωνιστική δράση την τρέχουσα ποδοσφαιρική σεζόν, καθώς αισίως φτάσαμε στα μέσα Φλεβάρη και ο χρόνος έχει μειωθεί δραμματικά για την αγωνιστικη δράση των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, στις τοπικές ποδοσφαιρικές Ενώσεις.

Το παράδοξο σε όλη αυτήν την υπόθεση είναι ότι υπάρχει μια διστακτικότητα από τους υπεύθυνους, στην ανακοίνωση της οριστικής διακοπής των δραστηριοτήτων για φέτος, πλάθοντας ψεύτικες ελπίδες σε παράγοντες, παίκτες, προπονητές και φιλάθλους, όλα αυτά την στιγμή που επικρατεί ένα μέγα μπάχαλο μεταξύ των υπευθύνων, με συνεχείς δηλώσεις που περισσότερο δημιουργούν ένα μπέρδεμα αποσκοπώντας περισσότερο στην αυτοπροβολή τους, παρά να λύσουν τον γρίφο.

Η αλήθεια είναι ότι με τα χρονικά περιθώρια που ουσιαστικά πλέον δεν υπάρχουν, είναι πολύ δύσκολο να ξεκινήσουν και να τελειώσουν ομαλά τα πρωταθλήματα, από την στιγμή που οι αθλητές είναι τελείως ανέτοιμοι, έχουν να πατήσουν στους αγωνιστικούς χώρους σχεδόν ένα τετράμηνο και κανένας δεν γνωρίζει σε ποια κατάσταση θα είναι αν κληθούν να φορέσουν και πάλι τα ποδοσφαιρικά τους.

Επίσης σε λίγο καιρό θα ξεκινήσουν και θα κορυφωθούν οι αγροτικές εργασίες, οι μαθητές-αθλητές θα πρέπει να προετοιμαστούν για τις σχολικές εξετάσεις, κάποιοι άλλοι αθλητές φεύγουν σε διάφορους προορισμούς για εργασία, οπότε πως θα ανταπεξέλθουν οι ερασιτεχνικές ομάδες, για να μην μιλήσουμε και για τους παράγοντες που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν το οικονομικό πρόβλημα, από την στιγμή που όλα είναι κλειστά και οικονομικοί πόροι δεν υπάρχουν, ούτε χορηγίες, ούτε εκδηλώσεις, ούτε εισιτήρια.

Οι υπεύθυνοι λοιπόν θα πρέπει κάποια στιγμή να αποφασίσουν για τα αυτονόητα, να κοιτάξουν στα μάτια τους ανθρώπους που κρατούν ψηλά την σημαία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και να τους πουν την αλήθεια, όσον αφορά την τύχη των πρωταθλημάτων όσο πικρή κι αν είναι.

Ένα άλλο θέμα που θα πρέπει να προβληματίσει τις τοπικές ΕΠΣ θα πρέπει να είναι η οικονομικής φύσης στήριξη των ομάδων τους στο μέλλον, για να σταματήσει η αιμορραγία με την οριστική αποχώρηση των σωματείων και την δραματική μείωση τους.

Ας γίνουν λοιπόν πιο υπεύθυνοι οι υπεύθυνοι, γιατί μέχρι στιγμής δυστυχώς είναι..  υπευθυνοανεύθυνοι και με τα λεγόμενα τους προκαλούν περισσότερη σύγχυση.!!!

ΣΧΟΛΙΑ

3 Comments

 1. Όμορφη π..τ@να

  14 Φεβρουαρίου 2021 at 18:46

  Παρακαλώ κύριοι, η θέση σας είναι άστοχη έως προσβλητική. Δεν είναι έτσι όπως περιγράφετε η όλη ουσία.
  Οι ανώτεροι θέλουν το καλό μας.
  Μας αγαπάνε.

  Δουλεύουν τζάμπα και βάζουν από την τσέπη τους.
  Άλλαξαν το βρακί τους και το’βαλαν αλλοιως.
  Και πάνω απ’ όλα. Πάνε για το καλό του ποδοσφαίρου.

 2. Ανώνυμος

  12 Φεβρουαρίου 2021 at 22:14

  Και που τα λες τι έγινε; Χ…ηκε η Φατμε. Στις εκλογες της ΕΠΣ και θα τους παρακαλάμε και θα τους γλειφουμε και κυρίως θα στήσουμε και των πωπω μας άμα λάχει.

 3. Ξεφτίλα του τοπικού ποδοσφαίρου

  12 Φεβρουαρίου 2021 at 20:12

  Πενήντα τόσες ενώσεις και πλην ελάχιστων τοποθετήσεις προέδρων, όλοι μα όλοι θέλουν μια θεσουλα στην ΕΠΟ. Ψέματα; Δε νομίζω!
  Όλοι ντεμεκ τους νοιάζονται για το καλό του ποδοσφαίρου. Τι λέτε καλέ; Την μια πίσω από τον Ψαροπουλο και την άλλη πίσω από τον Ζαγοράκη. Όλοι σας είστε για κοκκαλακι. Η απλά για την πάρτη σας.
  Καταντησατε άπαντες υποψήφιοι για μια θεσουλα. Για βολεμα και για την τσεπουλα σας. Κοστουμακια, σουίτες, βολτιτσες κλπ κλπ.
  Ας ακούγαμε από κάποιον μια τοποθέτηση. Μια ανακοίνωση τέλος πάντων. Δε φταίει το άμοιρο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Φταίνε οι μπροσταρηδες, γιατί απλά έχουν καταντήσει πολιτικαντικο το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Το κάνατε οίκο ανοχής!! Τώρα το ποιες είναι οι πορν.. δεν ξέρω, η μάλλον ξέρω ότι όλοι εσείς οι εξυγιαντες μας κάνατε φτωχές και άσχημες πορν..

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

More in ΓΕΝΙΚΑ