Εκκρεμότητες στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Πέλλας – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α' ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Εκκρεμότητες στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Πέλλας

Παραμένουν οι εκκρεμότητες στην ΕΠΣ Πέλλας και συγκεκριμένα στην Α’ Κατηγορία, όπου στον δεύτερο όμιλο το ερχόμενο Σάββατο έχουμε τον αγώνα play off στην Κρ. Βρύση με την Π. Νεολαία να υποδέχεται το Πατριαρχείο για ένα εισιτήριο στην Α1 Κατηγορία. Αν οι γηπεδούχοι είναι οι νικητές παίρνουν το εισιτήριο, σε περίπτωση νίκης των φιλοξενουμένων η σειρά πηγαίνει σε ουδέτερο γήπεδο σε παιχνίδι που θα κρίνει την άνοδο.

Κι αν στα play off η κατάσταση είναι ξεκάθαρη, στα play out η κατάσταση μοιάζει μπερδεμένη καθώς εκρεμεί η έφεση του ΠΑΟΚ Αραβησσού εναντίον του Άρη Λιπαρού, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες του PellaSports θα συζητηθεί στις 8 του Μάη.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να είναι στην αναμονή εδώ και έναν περίπου μήνα και θα πρέπει να περιμένουν τουλάχιστον μέχρι τα μέσα Μαΐου για να αγωνιστούν, τέσσερις ομάδες (Μ. Αλέξανδρος Ν. Πέλλας, Άρης Λιπαρού, ΠΑΟΚ Αραβησσού και Άρης Υδραίας ο 11ος του πρώτου ομίλου) που λογικά αδυνατούν να προετοιμαστούν κατάλληλα ενόψει αυτών των αγώνων που θα κρίνουν τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς.

Τέτοια εποχή θεωρείται αδύνατη η συμμετοχή των αθλητών σε κάθε είδους δραστηριότητα και κανείς δεν γνωρίζει σε τι κατάσταση θα βρεθούν οι ομάδες, καθώς οι μαθητές διαβάζουν, άλλοι φεύγουν για δουλειές σε τουριστικά μέρη και άλλοι πάλι έχουν αγροτικές εργασίες, όλα αυτά σαφώς και αποτελούν τροχοπέδη για μια ερασιτεχνική ομάδα.

Δυστυχώς οι παράγοντες θα τρέχουν να μαζέψουν τους αθλητές από εδώ κι από εκεί, για να αγωνιστούν μετά από αποχή 40 και πλέον ημερών γιατί καλώς ή κακώς όλοι έχουν παρατήσει τις προπονήσεις…

More in Α' ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ