Εκκίνηση τη Δευτέρα για τον Εθνικό Γιαννιτσών – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Εκκίνηση τη Δευτέρα για τον Εθνικό Γιαννιτσών

Για τη Δευτέρα 3 Αυγούστου και ώρα 18.00 είναι προγραμματισμένη η πρώτη του Εθνικού Γιαννιτσών, ενόψει της προετοιμασίας του για την νέα ποδοσφαιρική σεζόν, με το τεχνικό τιμ που και φέτος αποτελείται από τον προπονητή Φώτη Μητσάκη, τον βοηθό του Αντώνη Πέσιο και τον γυμναστή Μάκη Γαζόπουλο, να σηκώνει μανίκια για να προετοιμάσει όσο καλύτερα την ομάδα.

Ήδη η διοίκηση του Σάββα Ατματζίδη σε συνεργασία πάντα με το τεχνικό τιμ, κινείται έντονα για την παραμονή κάποιων παικτών από το περσινό ρόστερ, αλλά και για μεταγραφικές ενισχύσεις που θα ενισχύσουν τους κυανόλευκους της Ν. Τραπεζούντας.

Ήδη ανανέωσαν και παραμένουν οι Ραφαήλ Ζαμίδης, Σιδέρης Γκουγκουλούδης, Χρήστος Γρηγοριάδης, Βαγγέλης Τσάλμας και Θωμάς Σιαματάς ενώ αποκτήθηκαν οι Αλέξανδρος Σαββουλίδης, Δημήτρης Σιταράς, Δημήτρης Μπουράκης, Κώστας Καπουσούζης και συνεχίζονται οι επαφές και με άλλους μεταγραφικούς στόχους, αλλά και με παίκτες από το υπάρχον υλικό για να παραμείνουν στους κυανόλευκους.

Από τον Εθνικό μέχρι στιγμής αποχώρησε ο Κώστας Χατζηστεφάνου.

More in Γ' ΕΘΝΙΚΗ