Εισιτήρια Διαρκείας Αλμωπού Αριδαίας, σεζόν 2019/20 – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Εισιτήρια Διαρκείας Αλμωπού Αριδαίας, σεζόν 2019/20

Οι φίλαθλοι του Αλμωπού ήταν και παραμένουν η ψυχή της ομάδας” και ευχαριστούμε τους υποστηρικτές που ήδη προμηθεύτηκαν κάρτα διαρκείας.

Η παρουσία και η συμπαράστασή σας αποτελεί τη βασική και αναγκαία προϋπόθεση για την επιτυχία της ομάδας.

Ο Αλμωπός Αριδαίας ενημερώνει τους φιλάθλους του ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 80 € και περιλαμβάνει όλους τους εντός έδρας Πρωταθλήματος, τους εντός έδρας Κυπέλλου, καθώς επίσης και όλα τα φιλικά παιχνίδια.

Για τους φίλους του Αλμωπού που βρίσκονται μακριά από την Αλμωπία και επιθυμούν να αποκτήσουν την κάρτα διαρκείας, μπορούν να την παραλάβουν μέσω courier χωρίς κάποια επιπλέον επιβάρυνση.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο διάθεσης και τα προνόμια των καρτών διαρκείας μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 6977012820 (Τσιτιρίδης Ιωάννης) και στα καταστήματα : Οπτικά Μπαλκατζή, Μy computer, αρτοζαχαροπλαστεία Βαδάς και Infotech.

Πάρε θέση στην κερκίδα, στήριξε την ομάδα μας, η δύναμη του Αλμωπού είσαι εσύ!

Με τιμή
Δ.Σ. Αλμωπού Αριδαίας

More in Γ' ΕΘΝΙΚΗ