Εικόνα διάλυσης ο Ηρακλής Γαρεφείου δύσκολα θα συμμετάσχει στο φετινό πρωτάθλημα… – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α 1ος όμιλος

Εικόνα διάλυσης ο Ηρακλής Γαρεφείου δύσκολα θα συμμετάσχει στο φετινό πρωτάθλημα…

Ένα βήμα πριν την οριστική διάλυση του βρίσκεται ο Ηρακλής Γαρεφείου καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του pellasports.gr υπάρχει γενική απροθυμία από τους εναπομείναντες ποδοσφαιριστές να τιμήσουν την φανέλα του Γηραιού την φετινή περίοδο.

Ο κίνδυνος φάνηκε ορατός στο πρώτο παιχνίδι με τον Αλμωπό για το κύπελλο όπου η ομάδα κατέβηκε στο παρά πέντε και με πολύ λίγους ποδοσφαιριστές. Καλώς ή κακώς η κατάσταση αυτή την στιγμή δεν είναι η καλύτερη και όπως όλα δείχνουν μια ομάδα με την δική της ιστορία στο τοπικό ποδόσφαιρο θα ξεκουραστεί για φέτος και βλέπουμε για την μεθεπόμενη περίοδο. Ευχής έργον θα ήταν να διαψευστούν τα λόγια μας και να ξυπνήσουν όλοι όσοι αγαπούν τον σύλλογο για να μην οδηγηθεί σε αυτήν την προδιαγραφόμενη κατάσταση που θα αποτελέσει μαύρη σελίδα στην ιστορία του Ηρακλή Γαρεφείου.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΙΝΟΣ

More in Α 1ος όμιλος