Εδώ και τώρα οικονομική ενίσχυση στα σωματεία – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Εδώ και τώρα οικονομική ενίσχυση στα σωματεία

Αγαπητό PellaSports, συνυπογράφοντας το άρθρό σας για την ιδιαίτερα δυσχερή οικονομική κατάσταση των ερασιτεχνικών σωματείων του Νομού Πέλλας, αλλά και γενικότερα όλης της Επικράτειας, η οποία την κάνει ακόμη πιο τραγική η κακή οικονομική κατάσταση των διοικητικών παραγόντων που έχουν καταστραφεί οικονομικά με τα συνεχή ΑΠΟΓΟΡΕΥΤΙΚΑ, που κρατούν κλειστά τα καταστήματα και τις δουλειές τους επί οκτώ και πλέον μήνες, με συνέπεια, οι περισσότεροι εξ αυτών, να μην μπορούν να συνεχίσουν να αιμοδοτούν οικονομικά τις ομάδες τους, οι οποίες βρίσκονται στην εντατική και με μαθηματική ακρίβεια να οδηγούνται σε οικονομικό μαρασμό-Θάνατο.

Δεν έφταναν όλα τα παραπάνω ήρθε και το Υφυπουργείο Αθλητισμού με το νέο αθλητικό νόμο να αυξήσει τα κόστη λειτουργίας των ερασιτεχνικών ομάδων, με την παρουσία δικηγόρου στις εκλογικές γενικές συνελεύσεις, που προσθέτει από 300-500 Ευρώ, με την εγγραφή στο Μητρώο αθλητικών φορέων της ΓΓΑ που επίσης επιβαρύνει τα σωματεία.

ΦΤΑΝΕΙ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΒΑΡΗ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ…

ΕΔΩ και ΤΩΡΑ ΚΑΛΟΥΜΕ τον Υφυπουργό Αθλητισμού να «διασωληνώσει τα σωματεία, που έχουν άμεση ανάγκη από οξυγόνο», τα οποία επλήγησαν από τον Κορονοϊό, διανέμοντας τα περίφημα 12.000.000 Ευρώ, που από τις αρχές του καλοκαιριού ακούμε και δυστυχώς, δεν βλέπουμε.

Άμεσα να δοθούν γενναίες επιχορηγήσεις από τη ΓΓΑ, με τη διανομή του παραπάνω ποσού.

Ενδεικτικά προτείνουμε να δοθούν:

1. Στα Σωματεία της Γ΄Εθνικής από 10.000 Ευρώ.

2. Στα Σωματεία της Α1 Ερασιτεχνικής κατηγορίας από 3.500 Ευρώ.

3. Στα Σωματεία της Α κατηγορίας από 3.000 Ευρώ.

4. Στα Σωματεία της Β΄Ερασιτεχνικής από 2.500 Ευρώ και

5. Στα Σωματεία της Γ΄Ερασιτεχνικής από 2.000 Ευρώ.

Κύριε Υφυπουργέ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΤΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ. Ο ΑΣΘΕΝΗΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ…

Με εκτίμηση
Ένας Αιμοδότης του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου
Βασίλειος Παναγιωτίδης

1 Comment

1 Comment

  1. Ανώνυμος

    7 Νοεμβρίου 2020 at 21:58

    Τώρα που θα βγει η νέα διοίκηση της ΕΠΟ, που νοιάζεται κατά μέγιστα για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο περίμενε. Αλλά το θέμα είναι με τι θα τα στείλουν. Μέσω τράπεζας, εφοριας, ταχυδρομείου η κούριερ;

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

More in ΓΕΝΙΚΑ