Εδεσσαϊκός: Συνάντηση εφ’ όλης της ύλης για την ακαδημία παρούσα της διοίκησης και του προπονητή της πρώτης ομάδας – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Εδεσσαϊκός: Συνάντηση εφ’ όλης της ύλης για την ακαδημία παρούσα της διοίκησης και του προπονητή της πρώτης ομάδας

Το απόγευμα της Πέμπτης στα γραφεία της ομάδας πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη μηνιαία συνάντηση του υπεύθυνου της ακαδημίας κ. Τρυφωνίδη με το τεχνικό επιτελείο. Παρόντες στη συνάντηση ήταν και ο πρόεδρος της ομάδας κ. Πασσαλής, ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Πόζαρλης και ο προπονητής της πρώτης ομάδας κ. Σαπάνης.

Στη συζήτηση έγινε αρχικά από τον κ. Τρυφωνίδη και τον τεχνικό διευθυντή της ακαδημίας κ. Στεργιόπουλο μία ανασκόπηση της έως τώρα λειτουργίας της ακαδημίας και ακολούθησε μία αναλυτική εικόνα για κάθε τμήμα από τους προπονητές. Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν τόσο στο τεχνικό κομμάτι για την αγωνιστική βελτίωση των παιδιών, όσο και στο οργανωτικό κομμάτι με στόχο την καλύτερη υλικοτεχνική υποδομή στην ακαδημία. Σημαντικό μέρος της συζήτησης αναλώθηκε στην προετοιμασία των μεγαλύτερων ηλικιακά τμημάτων, ώστε σε βάθος χρόνου η ομάδα να μπορέσει να απορροφήσει τα ταλαντούχα παιδιά. Ο κ. Σαπάνης έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ομάδα Νέων και τη δυνατότητα ένταξης στο μέλλον κάποιων αθλητών στην πρώτη ομάδα.

Ο κ. Πασσαλής εξέφρασε την ικανοποίησή του για τον τρόπο λειτουργίας της ακαδημίας και την στήριξή του σε ότι χρειάζεται εκ μέρους της ομάδας, ενώ τόνισε την προοπτική ανάδειξης αθλητών από την ακαδημία, ως κύρια φιλοσοφία για το σύλλογο.Ήταν μία συνάντηση-συζήτηση σε πολύ θετικό κλίμα, που αποδεικνύει το πραγματικό ενδιαφέρον του Εδεσσαϊκού για τα τμήματα υποδομής και δίνει κίνητρο στο προπονητικό team για ακόμα ποιοτικότερη εργασία στο γήπεδο.

More in Γ' ΕΘΝΙΚΗ