Δύσκολο ματς ο Εδεσσαικός, πονηρό ο Αλμωπός…. – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Δύσκολο ματς ο Εδεσσαικός, πονηρό ο Αλμωπός….

Συνεχίζουν την δύσκολη προσπάθειά τους στην Γ’ Εθνική τόσο ο Αλμωπός όσο και ο Εδεσσαικός αυτην την Κυριακή. Ο Εδεσσαικός υποδέχεται σε ένα ματς πρόκληση τον πρωτοπόρο Άρη Παλαιοχωρίου που είναι και η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Ηλία Σαπάνη θα επιδιώξει να ρίξει την ομάδα του Λεωνίδα Μπίλη από την κορυφή μόνο αν πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης όπως ήταν δηλαδή πρίν την διακοπή του πρωταθλήματος για τις γιορτές.  Μία δεύτερη συνεχή γκέλα εντός έδρας θα είναι πισωγύρισμα καθώς όλοι γνωρίζουν με τι κόπο και προσπάθεια αναρριχήθηκε βαθμολογικά, αφήνοντας στην άκρη το κακό ξεκίνημα.  Ο έτερος εκπρόσωπος της Πέλλας ο Αλμωπός εκστρατεύει στην Χαλάστρα όπου αντιμετωπίζει τον καταδικασμένο Καμπανιακό σε ένα πονηρό παιχνίδι με τους γηπεδούχους πάντως να μάχονται και να κάνουν ζημιές σε όποιον τους υποτιμά. Η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη χωρίς τον Μεντί σίγουρα θα είναι άλλη ομάδα, ωστόσο αν αποδώσει σύμφωνα με τις δυνατότητες της και δεν υποτιμήσει τον αντίπαλο μπορεί να κατακτήσει το τρίποντο που θα της δώσει σιγουριά για την συνέχεια.
Εδεσσαικός – Άρης Παλαιοχωρίου
Διαιτητές Κώστας Κοτσάνης – Παναγιώτης Κουβαλάκης – Κώστας Τσακίρης (Δράμας). Παρατηρητής Γιάννης Τζήκας (Μακεδονίας)
Καμπανιακός – Αλμωπός
Διαιτητές Παναγιώτης Σουλίδης – Αλέξανδρος Μπαλιάγκας – Φώτης Εμαννουήλ (Κοζάνης). Παρατηρητής Στάθης Φυρινίδης (Πιερίας).

More in Γ' ΕΘΝΙΚΗ