Δόξα Μελισσίου: Αναγεννημένη και ανανεωμένη στο νέο πρωτάθλημα – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Δόξα Μελισσίου: Αναγεννημένη και ανανεωμένη στο νέο πρωτάθλημα

Οι Μαυραετοί παρουσιάζονται, δέκα μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Α1 Πέλλας, πλήρως ανανεωμένοι με ποδοσφαιριστές που η ηλικία τους κυμαίνεται από 17-23 ετών και με πλούσιο ρόστερ και με υπεροπλία σε όλες τις γραμμές και παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο, με κατοχή μπάλας, ανάπτυξη από τα πλάγια, γρήγορες εναλλαγές και δημιουργία πολλών ευκαιριών-τελικών προσπαθειών και με πολλά γκολ στο ενεργητικό τους.

Στο θεσμό του Κυπέλου σε τρία παιχνίδια πέτυχαν 18 γκολ. Ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Γυριχίδης, με τις πολύ καλές επιλογές ποδοσφαιριστών στη μεταγραφική περίοδο έχτισε το ρόστερ των Μαυραετών και στη συνέχεια με την πολύ σκληρή καθημερινή προπόνηση δημιούργησε μια εντελώς ανταγωνιστική ομάδα που παίζει πολύ ελκυστικό ποδόσφαιρο, κερδίζοντας και το θαυμασμό των αντιπάλων, μέσα στο Μάνδαλο στον νικηφόρο (1-4), αγώνα Κυπέλου και δίκαια φαντάζει μια από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Α1 Πέλλας, παρά τις μετριοπαθείς δηλώσεις του κόουτς Γ. Γυριχίδη.

Το ρόστερ εμπλουτίστηκε ή μάλλον χτίστηκε από τα θεμέλια με τη μεταγραφή πολλών αξιόλογων και ποιοτικών και έμπειρων ποδοσφαιριστών, αλλά και ορισμένων νέων και ιδιαίτερα ταλαντούχων και πολλά υποσχόμενων ποδοσφαριστών, όπως:

Δουλκερίδης Ελευθέριος από Πολύπετρο Κιλκίς

Ζούζουλας Γεώργιος από Μ.Α Πέλλας

Κυζιρίδης Χρήστος από Αναγέννηση Γιαννιτσών

Κοκκινίδης Μιχαήλ από Αναγέννηση Γιαννιτσών

Ξανθόπουλος Αριστοφάνης από Αναγέννηση Γιαννιτσών

Ασλανίδης Γιάννης από Αναγέννηση Γιαννιτσών

Αθανασιάδης Βασίλειος από Αναγέννηση Γιαννιτσών

Γεωργιάς Νικόλαος από Αναγέννηση Γιαννιτσών

Θεοδωρούδης Δημήτριος από Αναγέννηση Γιαννιτσών

Τζήμας Αλέξανδρος από Ποντιακή Νεολαία Κρύας Βρύσης

Σαρρής Βασίλειος από Α.Ο Ξάνθης

Κοπαλίδης Παρθένιος από Φίλιππο Γιαννιτσών

Μητρέντσης Χρήστος από ΠΑΟΚ Πατριαρχείο Γιαννιτσών

Κυργερίδης Νίκο από ΠΑΟΚ Πατριαρχείο Γιαννιτσών

Μαντζούκης Δημήτριος από Ολυμπιακό Γαλατάδων

Καρυοφίλλης Φώτιος από Εθνικό Γιαννιτσών

Το Σάββατο 5 Οκτωβρίου πριν τον αγώνα κυπέλου με τον Άρη Λιπαρού στο Δημοτικό Στάδιο Μελισσίου θα γίνει η παρουσίαση της νέας αναγεννημένης και ανανεωμένης Δόξας Μελισσίου. Θα ακολουθήσει δεξίωση.

More in Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ