Δοκιμές στο Νεοχώρι από Αστέρα και Δόξα – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Δοκιμές στο Νεοχώρι από Αστέρα και Δόξα

Φιλικό παιχνίδι έδωσαν στο Νεοχώρι, εκμεταλευόμενοι την διακοπή του πρωταθλήματος, ο τοπικός Αστέρας και η Δόξα Εξαπλατάνου με τελικό σκορ 2-0 υπέρ των φιλοξενουμένων. Ήταν ένα καλό τεστ για τους προπονητές Νίκο Τσολερίδη και Γιάννη Τσαμαρδό που είδαν και διαπίστωσαν την ετοιμότητα των παικτών τους. Σκόρερ των μαυραετών ήταν οι Μποζίνης (31’) και Τσικνίδης (83’). Διαιτητές ήταν οι νεαροί Θεόφιλος Μιχαηλίδης-Γιώργος Λαμπρίδης-Κυριάκος Παρούτογλου οι οποίοι αρίστευσαν, ενώ η διοίκηση του Αστέρα τους συγχαίρει και τους ευχαριστεί για την αφιλοκερδή διαιτησία τους.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Ερυθρόπουλος, Μαντζερίδης Κ., Ταχυδρομίδης, Δερμεντζόγλου, Αντωνιάδης, Μαντζερίδης Χ., Παπαχρήστου, Μαντζερίδης Π., Παρούτογλου, Μουρατίδης, Λόγγος.
Αγωνίστηκαν και οι Έντι και Μαντζερίδης Π.
ΔΟΞΑ: Δημητριάδης, Χαλκίδης, Οξύζογλου, Γιαννούλτσης, Ντόγκαρης, Μποζίνης, Χότζιας, Αδραμάνης, Κιλικλής, Κλεισούρης, Λεμονάκης.
Αγωνίστηκαν και οι Κωνσταντινίδης, Καραγλάνης, Κοντακτσής, Τσικνίδης και Μανωγλής.

More in Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ