Διακρίσεις στο ΤΑΕΚWON-DO για τους Χριστόφορο Μποζίνη και Σταύρο Τοκμακίδη – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διακρίσεις στο ΤΑΕΚWON-DO για τους Χριστόφορο Μποζίνη και Σταύρο Τοκμακίδη

Μια ακόμα μεγάλη επιτυχία για τον Χαλκιδικιώτη πρωταθλητή Χριστόφορο Μποζίνη και τον μαθητή του Σταύρο Τοκμακίδη!

Συγκεκριμένα στα πλαίσια της συμμετοχής τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα TAEKWON-DO στην Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας ο αθλητής και Δάσκαλος στους ΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΉ ΦΆΛΑΓΓΑ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΜΑΧΗΤΈΣ ΚΑΛΛΙΚΡΆΤΕΙΑΣ, έπειτα από συγκλονιστική μάχη, στην παράταση, κέρδισε τον αθλητή απο την Καμπότζη και κατέκτησε το Ασημένιο μετάλλιο σε σύνολο 14 αθλητών χάνοντας για 2 πόντους μόνο απο τον Τσέχο Αθλητή.

Επίσης στις ομαδικές μάχες κατέκτησε την Τρίτη Θέση κερδίζοντας Μογγολία και Αργεντινή , μην συνεχίζοντας ,λόγω τραυματισμού της ομάδας, με την Ιαπωνία.
Τέλος, στις ομαδικές θραύσεις επίσης χάλκινο μετάλλιο έπειτα απο μεγάλη μαχη για την τρίτη θέση, με την διοργανώτρια Βουλγαρία, την οποία απέκλεισε τελικά.

Αξίζουν συγχαρητήρια στον Χαλκιδικιώτη αθλητή ( με καταγωγή από την Ίδα Αλμωπίας) γιατί εδώ και χρόνια, καταφέρνει να βρίσκεται στους κορυφαίους αθλητές της Ευρώπης αλλά και του κόσμου!

Στην Εθνική ομάδα συμμετείχε και ο μαθητής του και Δάσκαλος στο Άρμα ΣΗΜΑΝΤΡΩΝ και ΜΑΚΕΔΌΝΩΝ ΜΑΧΗΤΏΝ ΝΈΑΣ ΚΑΛΛΙΚΡΆΤΕΙΑΣ Τοκμακίδης Στάυρος ο οποίος με πολύ καλές εμφανίσεις κατάφερε να κατακτήσει 3 χάλκινα και ένα ασημένιο μετάλλιο.

Μαθητής και Δάσκαλος έκαναν ως Έλληνες το καθήκον τους!!!

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ