Διαιτητές που δε θα δούμε στα γήπεδα τη νέα σεζόν… – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Διαιτητές που δε θα δούμε στα γήπεδα τη νέα σεζόν…

Επτά διαιτητές στο σύνολο δεν θα δώσουν το παρών στα γήπεδα την σεζόν που έρχεται για τους δικούς τους λόγους ο καθένας και οι λύσεις στα χέρια της επιτροπής διαιτησίας λιγοστεύουν ενόψει των αγώνων κυπέλλου και πρωταθλημάτων.

Οι Βαγγέλης Σκουλής, Τάσος Περδίκας και Σάκης Κορνισορλής λόγω ορίου ηλικίας, Βαγγέλης Μίσκος αξιολογημένος βοηθός διαιτητή Γ’ Εθνικής έφυγε στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους, Χρήστος Κύρου εφυγε στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους, Παναγιώτης Θεολόγου τιμωρία ενός ετους , Κώστας Βαμβακάς μεταγραφή στον σύνδεσμο διαιτητών Μακεδονίας. Σιγουρα η απουσία τους δεν ειναι οτι καλύτερο για την διαιτησία του Ν.Πέλλας και για να αντικαθίστανται οι αποχωρήσαντες θα πρέπει να γίνεται δουλειά σε βάθος από τους αρμόδιους,να υπάρχει ισότητα και πάνω απ όλα να υπάρχει μέριμνα για να γυμνάζονται όλοι οι διαιτητές γιατί τα αγωνιστικά τέστ έδειξαν εντελώς διαφορετικά αποτελέσματα.

Για αυτό βέβαια τεράστια ευθύνη έχουν και οι ίδιοι οι διαιτητές οι περισσότεροι εκ των οποίων δεν μπαίνουν στον κόπο να γυμναστούν έστω και μια φορά την εβδομάδα. Και επειδή οι παράγοντες σε δύσκολους καιρούς βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο απαιτούν λίγη περισσότερη σοβαρότητα και υπευθυνότητα από ολους….

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΙΝΟΣ

More in ΓΕΝΙΚΑ