Δημήτρης Χατζηχρήστος και Γιώργος Μωυσίδης μίλησαν για τον Φίλιππο – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α 2ος όμιλος

Δημήτρης Χατζηχρήστος και Γιώργος Μωυσίδης μίλησαν για τον Φίλιππο

Θαυμάσιο παιχνίδι έγινε στα Γιαννιτσά με τον τοπικό Φίλιππο να επικρατεί με σκορ 4-2 του καθ όλα αξιόμαχου και βελτιωμένου Μ.Αλέξανδρου Δροσερού.

Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και κατάφεραν να προηγηθούν νωρίς με τον Δημήτρη Χατζηχρήστο (8’) και με τον Γιώργο Μωυσίδη (30’) να δείχνουν ότι έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα νίκης. Οι φιλοξενούμενοι όμως δεν πτοήθηκαν από αυτή την εξέλιξη, αντεπιτέθηκαν και αφού απώλεσαν πέναλτι με τον Μιχάλη Μπάσδο (32’) κατάφεραν να μειώσουν με τον Κώστα Σταμανίκη (42’)  και να φτάσουν στην ισοφάριση με τον Μιχάλη Τεληγιαννίδη (50’) δίνοντας άγρια ομορφιά στο ματς. Η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω οι ομάδες κυνήγησαν την νίκη που τελικά χαμογέλασε στους γηπεδούχους χάρη στα τέρματα των Δημήτρη Χατζηχρήστου (70’) και Γιώργου Μωυσίδη (81’).

Διαιτητές: Μαυρίδης (Παπαδόπουλιά Κ.- Παντζαρτζής)

 

More in Α 2ος όμιλος