Δημήτρης Ασλαμπάλογλου, εφ όλης της ύλης στο PellaSports – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Δημήτρης Ασλαμπάλογλου, εφ όλης της ύλης στο PellaSports

Ο Δημήτρης Ασλαμπάλογλου του Αλμωπού Αριδαίας, ανοίγει τα χαρτιά του σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης, στο PellaSports και τον Αντώνη Καρατζίδη.

Διαβάστε παρακάτω τη συνέντευξη:

1. Τόπος καταγωγής σου;

Ο τόπος καταγωγής μου είναι η Βέροια.

2. Σε ποια ηλικία και γιατί αποφάσισες να ασχοληθείς με το ποδόσφαιρο;

Ξεκίνησα το ποδόσφαιρο από πολύ μικρή ηλικία, από τότε θυμάμαι τον εαυτό μου ότι είναι αυτό που με τραβούσε περισσότερο.

3. Πότε και από ποια ομάδα ξεκίνησαν τα πρώτα σου βήματα στο χώρο;

Η ακαδημία με την οποία έκανα την αρχή, ήταν η Αθλητική Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας. Στη συνέχεια ακολούθησαν και άλλες ακαδημίες, μέχρι την ένταξη μου σε ανδρικές ομάδες.

4. Στη χρονιά που μας πέρασε, ήσουν ένας εκ των πρωταγωνιστών με τη φανέλα του Αλμωπού. Ανανέωσες για δεύτερη συνεχή χρονιά. Πώς νιώθεις για αυτό;

Νιώθω ωραία που παρέμεινα στην ομάδα. Οι άνθρωποι του Αλμωπού μου έδειξαν το πόσο πολύ ήθελαν να μείνω για δεύτερη χρονιά πράγμα που με ικανοποιεί.

5. Η διοίκηση του Αλμωπού είναι δίπλα σας; Σας στηρίζει;

Η διοίκηση είναι δίπλα μας και μας στηρίζει στο μέγιστο βαθμό που μπορεί. Μην ξεχνάμε ότι η κατηγορία δεν είναι επαγγελματική που σημαίνει ότι οι άνθρωποι αυτοί, έχουν δικές τους επαγγελματικές υποχρεώσεις. Παρόλα αυτά όπως είπα είναι κοντά μας.

6. Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι για τη νέα σεζόν και ποιοι ομαδικά για την ομάδα του Αλμωπού;

Οι προσωπικοί μου στόχοι είναι να κάνω ακόμη καλύτερη χρονιά από τη περσινή, ώστε να μπορέσω να κάνω το βήμα παραπάνω. Ο Αλμωπός έχει θέσει υψηλούς στόχους τους οποίους πιστεύω μπορούμε να τους υλοποιήσουμε.

7. Ποιος είναι ο αγαπημένος σου συμπαίκτης, και ποιος είναι αυτός ο οποίος ξεσηκώνει τα αποδυτήρια;

Δε ξεχωρίζω κάποιον από τα αποδυτήρια, με όλα τα παιδιά έχουμε άριστες σχέσεις. Αν ξεχώριζα κάποιον για το πάθος του στα αποδυτήρια, θα ήταν ο Σαμαρόπουλος.

8. Τέλος θέλουμε να μας πεις τι έχεις να πεις στο κόσμο της Αριδαίας για τη νέα σεζόν;

Θέλω να πω στο κόσμο να στηρίξει τη προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα για το κάτι παραπάνω, και θέλω να πιστεύω ότι στο τέλος θα μείνουν ικανοποιημένοι.

More in ΓΕΝΙΚΑ