Δηλώσεις του Δημήτρη Χατζηπέτρου, τεχνικού διευθυντή του Εθνικού Γιαννιτσών – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Δηλώσεις του Δημήτρη Χατζηπέτρου, τεχνικού διευθυντή του Εθνικού Γιαννιτσών

Κλείνουμε σήμερα δύο βδομάδες προετοιμασίας. Η ομάδα έδωσε το δεύτερο φιλικό παιχνίδι με τον Άρη Αμπελιών (θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση του Άρη για την φιλοξενία).

Η ομάδα δείχνει πολύ καλά στοιχεία γίνεται ένα πάντρεμα έμπειρων παικτών και νέων συγχρόνως. Από τη μεριά μου θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση του Εθνικού που έδειξε εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου να βοηθήσω και εγώ από το δικό μετερίζι. Θα ‘θελα να δώσω συγχαρητήρια στο γυμναστή της ομάδος κύριο Σημίτη τους παίκτες που εδώ και 15 μέρες μέσα στη ζέστη και στο λιοπύρι είναι συνεπής στις υποχρεώσεις τους και τον coach κύριο Δημήτρη Τομπάζη, ο οποίος κάνει πολύ καλή δουλειά!!!!!

Ο Πρωταθλητισμός είναι μονόδρομος για τον Εθνικό!!!!! Χωρίς να υποτιμήσω καμιά ομάδα της κατηγορίας. Σεβόμαστε όλες τις ομάδες αλλά δε φοβόμαστε κανέναν!!!!!!! Ακόμη στόχος είναι το κύπελλο και το κύπελλο Ήθους!!!!!!! Ακόμη ζητώ από τον κόσμο να στηρίξει αυτή την προσπάθεια της ομάδος γιατί πραγματικά γίνεται πολύ καλή δουλειά μέσα σε επαγγελματικά πλαίσια!!!!!!! Ο Εθνικός είναι μεγάλη ομάδα με ιστορία !!!!!

Όποιος ξεχνάει το παρελθόν δεν έχει παρόν αλλά ούτε και μέλλον!!!! Εκ μέρους της διοίκησης των παικτών και του προπονητικού Τιμ Σας Θέλουμε όλους κοντά μας και να είστε σίγουροι ότι θα πετύχουμε!!!!!!!!

Υ.Σ SERXIO PARDOS CONTRERAS KOKE !!!!!

More in Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ