Δηλώσεις Σίμου Προδρομμίδη – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Δηλώσεις Σίμου Προδρομμίδη

Σίμος Προδρομμίδης ”Πιστεύω στα παιδιά μου”

Ο ένας εκ των δύο τεχνικών της Δόξας Μαυροβουνίου Σίμος Προδρομμίδης (Τσάτσης Γιώργος) ενόψει του κυριακάτικου αγώνα στο Μελίσσι μετά την ολοκλήρωση και της τελευταίας προπόνησης (Παρασκευή) δήλωσε στο pellasports:

Από την αρχή του πρωταθλήματος έχουμε στόχο το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Ο ένας μας στόχος είναι ένα βήμα πριν την επίτευξη του, μας έμεινε ένα παιχνίδι. Στο πρωτάθλημα πάμε καλά κάθε παιχνίδι το βλέπουμε διαφορετικά μαζί με τον Γιώργο (Τσάτση) ήμασταν ξεκάθαροι από την αρχή ότι θέλουμε το πρωτάθλημα και το δείχνουμε μέχρι στιγμής και βαθμολογικά και από τις μεταγραφικές μας κινήσεις σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους αλλά κάνεις δεν μπορεί να μας φοβίσει, το μόνο που μπορεί να μας φοβίσει είναι ο κακός μας εαυτός. Όλοι οι παίχτες είναι στην διάθεση μας δεν έχουμε κανένα πρόβλημα έχουμε ψυχολογία στα ύψη. Όπως δουλέψαμε σκληρά από την αρχή αυτό κάνουμε και τώρα. Οι παίχτες μας είναι μαθημένοι στα δύσκολα και αυτό το έχουμε αποδείξει. Εύχομαι να γίνει ένα ματς γιορτή του ποδοσφαίρου την Κυριακή στο Μελίσσι .

More in Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ