«Δεχθήκαμε απρόκλητες επιθέσεις, θα πάμε το βίντεο στην ΕΠΟ» – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

«Δεχθήκαμε απρόκλητες επιθέσεις, θα πάμε το βίντεο στην ΕΠΟ»

Ο πρόεδρος του Αγροτικού Αστέρα, Χρόνης Αρετάκης μίλησε για όσα διαδραματίστηκαν στα Τρίκαλα.

Συνέχεια στις καταγγελίες του για όσα ισχυρίζεται πως διαδραματίστηκαν στον αγώνα με τον Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων έδωσε ο Αγροτικός Αστέρας, διά του προέδρου του, Χρόνη Αρετάκη.

Ο πρόεδρος της ομάδας του Ευόσμου μίλησε στο Metropolis 95.5 τονίζοντας σχετικά:

«Δεν είχαμε κανένα απολύτως πρόβλημα με όλες τις ομάδες. Αυτό που αντιμετωπίσαμε ήταν μια ζούγκλα. Δεν περιγράφεται με λόγια. Δεχθήκαμε απειλές. Όταν φτάσαμε βρήκαμε τουλάχιστον είκοσι περίεργους ανθρώπους που παρέπεμπαν σε φουσκωτούς και δεν ξέραμε τι να κάνουμε.

Οι φίλαθλοι μας δέχθηκαν απρόκλητη επίθεση, τους χτυπούσαν επί δέκα λεπτά. Πήγα στο σημείο και προσπάθησα να καλέσω τον υπεύθυνο να κάνει κάτι για να σταματήσουν. Με κατάλαβαν και κινήθηκαν και εναντίον μου φραστικά και κάποιος με κλώτσησε από πίσω.

Ηθικός αυτουργός ήταν ένας τύπος με κουστούμια που είναι υπεύθυνος της ομάδας και ένας τύπος με μπλε που μας έβριζαν καθ΄ όλη τη διάρκεια και επιτέθηκαν στην αποστολή μετά το τέλος του αγώνα.

Σημεία και τέρατα έγιναν. Το βίντεο της όλης ιστορίας είναι ο αδιάψευστος μάρτυρας και θα το στείλουμε στην ΕΠΟ. Πρέπει αυτοί οι άνθρωποι να φύγουν από το ποδόσφαιρο».

Πηγή: metrosport.gr

More in Γ' ΕΘΝΙΚΗ