Δεν κατεβαίνει στα φετινά πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚΕΜ ο ΠΑΟΚ Αλμωπίας – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

Δεν κατεβαίνει στα φετινά πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚΕΜ ο ΠΑΟΚ Αλμωπίας

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ ΑΛΜΩΠΙΑΣ σκεπτόμενη το μπασκετικό  αθλητικό μέλλον της Αλμωπίας και κρίνοντας ότι δύο ομάδες της ίδιας πόλης δεν μπορούν να είναι ανταγωνιστικές στη νέα πρόκληση του πρωταθλήματος της Α Εκασκέμ, έπειτα και από τη μη επίτευξη του στόχου της ανόδου του ΦΟΑ στη Γ εθνική, αποφάσισε να μη συμμετέχει στα ερχόμενα πρωταθλήματα  Α και Β κατηγορίας.
Η ανωτέρω απόφαση λήφθηκε  ύστερα από διαδοχικές συναντήσεις με τη διοίκηση του ΦΟΑ στην οποία τέθηκε ως θέμα συζήτησης το μακροχρόνιο αγωνιστικό πλάνο για την προβολή και εξέλιξη του αθλήματος στην περιοχή μας . Επομένως ο ΠΑΟΚ ΑΛΜΩΠΙΑΣ στηρίζει την προσπάθεια της ομάδας του ΦΟΑ στην  Α κατηγορία τόσο αγωνιστικά όσο και οργανωτικά.
Ο ΠΑΟΚ ΑΛΜΩΠΙΑΣ έχει εξασφαλίσει την ένταξη όσων παικτών το επιθυμούν, στην ομάδα του ΦΟΑ Αριδαίας .
Ευχαριστούμε τους παίκτες που συμμετείχαν στην υλοποίηση του στόχου της ανόδου στην Α  Εκασκέμ και εύχεται καλή αγωνιστική συνέχεια σε όποια ομάδα κι αν συμμετάσχουν. Ευχαριστούμε επίσης τον φίλαθλο κόσμο της Αλμωπίας για τη στήριξή του στην προηγούμενη αγωνιστική περίοδο και υποσχόμαστε ότι θα είμαστε παρόντες στα τοπικά αθλητικά δρώμενα της πόλης για την υλοποίηση του αθλητικού πλάνου όπως αναφέρθηκε παραπάνω.

Με εκτίμηση

Το ΔΣ του ΠΑΟΚ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

 

More in ΜΠΑΣΚΕΤ