Δεν… κατεβαίνει από το Πειρατικό ο Γιάννης Ευφραιμίδης – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δεν… κατεβαίνει από το Πειρατικό ο Γιάννης Ευφραιμίδης

Την επέκταση της συνεργασίας της με τον 19χρονο Γιαννιτσιώτη μεσοααμυντικό Γιάννη Ευφραιμίδη ανακοίνωσε η διοίκηση της Θύελλας Σαρακηνών μια κίνηση που δείχνει ότι άπαντες στο στρατόπεδο των νεοφώτιστων Πειρατών πλέον στην Γ’ Εθνική είναι ευχαριστημένοι από την πρώτη σεζόν που έκανε στο πρωτάθλημα της Α1.

Ο παίκτης πέρυσι έκανε πολύ καλά παιχνίδια δίνοντας ότι είχε και δεν είχε όποτε αγωνίστηκε και αυτό εκτιμήθηκε από την διοίκηση του Ηλία Αταλασίδη με τον πρώην άσο του Εθνικού Γιαννιτσών να δηλώνει ευχαριστημένος με όσα έζησε την σεζόν που πέρασε.

Να σημειωθεί ότι ο νεαρός άσος ξεκίνησε από την Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών και από το 2013 μέχρι και το 2015, ήταν μέλος της ομάδας Κ15 του ΠΑΟΚ Θεσσααλονίκης με τον οποίο μάλιστα στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδας.

Όταν επέστρεψε επέστρεψε στα πάτρια εδάφη αγωνίστηκε αρχικά στην Αναγέννηση, πριν μεταπηδήσει στον Εθνικό Γιαννιτσών από όπου τον απέκτησε η Θύελλα Σαρακηνών.

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ