Δεν αλλάζει τακτική ο Γηραιός – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α' ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Δεν αλλάζει τακτική ο Γηραιός

Με την ίδια τακτική θα πορευτεί στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας ο Ηρακλής Αγ. Λουκά.

Δείτε πως βλέπουν την νέα χρονιά οι άνθρωποι του Γηραιού:

«Βασιζόμενος στον ιδιο βασικό κορμό παικτών θα κατέβει στην Α΄Κατηγορια ο Ηρακλής Αγ. Λουκά χωρίς τυμπανοκρουσίες και μεγαλεπήβολες μεταγγραφές όπως κάνουν πολλά σωματεία της περιοχής, παραγκωνίζοντας πολλές φορές γηγενείς νεαρούς κυρίως ποδοσφαιριστές τους για το λεγόμενο θεαθήναι.

Το σύνθημα είναι ένα και μοναδικό, παίζουμε ποδόσφαιρο για να χαρούμε πρωτίστως και όχι να εντυπωσιάσουμε. Άλλωστε όλοι γνωρίζουμε τους χαλεπούς καιρούς που διανύει η χώρα μας με την οικονομική δυσπραγία και κατ´ επέκταση και το ποδόσφαιρο.»

Αυτά μας δήλωσε ο Πρόεδρος Αλέξανδρος Κουτσός.

«Σαφώς η χρονιά θα είναι αναγνωριστική και με σκοπό την παραμονή στην Κατηγορια ήταν τα πρώτα λόγια του προπονητη Κουτσού Απόστολου, χωρίς κάτι άλλο παραπάνω πέραν των εμπειριών που μπορούν να αποκομίσουν κυρίως οι νεώτεροι ποδοσφαιριστές.

Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την ομάδα διαθέτουν ηδη εμπειρίες από ανώτερες κατηγορίες. Παρ όλα αυτά η αναζήτηση ποδοσφαιριστών υφίσταται για 2-3 προσθήκες αν ευδοκιμήσουν οι καταστάσεις.

Λύσεις στην μεσαία γραμμή αναμένεται να δώσει η επιστροφή του στρατευμένου Κουτσού Ηλία, ο οποίος πέρυσι έλειπε λόγω σοβαρού τραυματισμού. Παρελθόν αποτελεί πλέον ο Αντωνιάδης Ευάγγελος αφού δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή για τη νέα σαιζόν.

Η προετοιμασία αναμένεται να ξεκινήσει περί τα τέλη Αυγούστου.

More in Α' ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ