Δελτίο τύπου Αλμωπού Αριδαίας: Συντήρηση Αθλητικών Εγκαταστάσεων – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Δελτίο τύπου Αλμωπού Αριδαίας: Συντήρηση Αθλητικών Εγκαταστάσεων

O Αλμωπός Αριδαίας, στα πλαίσια της συντήρησης των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Αλμωπίας για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, που φιλοξενούν όλα τα τμήματα του, από τα Bambini έως και την ανδρική ομάδα, ανακοινώνει ότι:

Α. Όσον αφορά το Δημοτικό στάδιο Αριδαίας, η διοίκηση του Αλμωπού Αριδαίας σε συνεργασία με την εταιρεία Δίανθος – ΑΦΟΙ Νεοχωρίτη και υπό την επίβλεψη του Κώστα Ιωαννίδη, μέλους του Δ.Σ. του Αλμωπού Αριδαίας, ξεκίνησαν τη διαδικασία συντήρησης του χλοοτόπητα. Ο Αλμωπός τήρησε αυστηρά την τεχνική μελέτη που εκπόνησε η εταιρεία από τις αρχές του Μάη.

Η πρώτη φάση περιλάμβανε συνεχή κουρέματα (ανά 5 ημέρες), αερισμό εδάφους, λίπανση και ποτίσματα σε καθημερινή βάση. Με την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης πετύχαμε την άριστη προετοιμασία του χλοοτάπητα για επανασπορά.

Η δεύτερη φάση περιλάμβανε αερισμό χλοοτάπητα, αποκομιδή προϊόντων αυτού, επανασπορά και κάλυψη του χλοοτάπητα με διαβαθμισμένη άμμο.

Η τρίτη φάση περιλαμβάνει κουρέματα, ποτίσματα (καθημερινά) και λίπανση σε προκαθορισμένες ημερομηνίες.

Αερισμός | Κούρεμα Χλοοτάπητα

Καθημερινό πότισμα χλοοτάπητα

Επανασπορά Χλοοτάπητα

Διανομή διαβαθμισμένης άμμου για την προστασία του σπόρου

Β. Όσον αφορά το δημοτικό γήπεδο Γ. Λαγούδης, κατασκευάστηκε ποτιστικό-αρδευτικό σύστημα το οποίο δεν υπήρχε εδώ και χρόνια, πραγματοποιούνταν καθημερινό πότισμα, συνεχή κουρέματα και λίπανση. Τέλος, έγιναν χωματουργικές εργασίες πίσω από τα αποδυτήρια λόγω ανωμαλίας του εδάφους.

Εγκατάσταση ποτιστικού – αρδευτικού συστήματος | “Γ. Λαγούδης”

Συντήρηση εξωτερικών χώρων και ελαιοχρωματισμός | “Γ.Λαγούδης”

Καθαριότητα εντός & εκτός γηπέδου |”Γ.Λαγούδης”

Γ. Όσον αφορά το γήπεδο του Ριζοχωρίου το οποίο θα φιλοξενήσει την ανδρική ομάδα, σε συνεργασία με τη διοίκηση της τοπικής ομάδας, πραγματοποιήθηκαν οι εξής παρεμβάσεις: συντήρηση κουφομάτων αποδυτηρίων, βάψιμο αποδυτηρίων, προμήθεια ενός νέου μπόιλερ για ζεστό νερό, έλεγχος υδραυλικών και ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, συντήρηση πάγκων του γηπέδου και συντήρηση του χλοοτάπητα.

Ελαιοχρωματισμοί αποδυτηρίων | Γήπεδο Ριζοχωρίου

 

Πηγή: almoposfc.gr

More in ΓΕΝΙΚΑ