Δείτε πως αποχαιρέτησε την Παναχαϊκή ο Χρήστος Ελευθεριάδης – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Δείτε πως αποχαιρέτησε την Παναχαϊκή ο Χρήστος Ελευθεριάδης

Με ένα ωραίο μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μέσω του προσωπικού του λογαριασμού, αποχαιρέτησε την Παναχαϊκή ο Χρήστος Ελευθεριάδης πιο γνωστός με το προσωνύμιο Μπρέγκας με καταγωγή από την Υδραία Αλμωπίας.

Δείτε παρακάτω τι αναφέρει:

«Ένας όμορφος κύκλος έκλεισε… ένας νέος ανοίγει. Έπειτα από 3 χρόνια γεμάτα συγκινήσεις στην Παναχαϊκή και την πόλη της Πάτρας, νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια όλους όσους συνεργάστηκα μέσα σε αυτό το διάστημα.

Καταρχάς θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες και φίλους μου για την συνεργασία, τις στιγμές και τα συναισθήματα που μοιραστήκαμε μαζί.

Τους συμμάχους, τη διοίκηση της ομάδας που ήταν πάντα δίπλα μας, ον τεχνικό διευθυντή κ. Κώστα Κατσουράνη που ήταν ο λόγος του ερχομού μου στην Παναχαϊκή και είμαι πολύ τυχερός που συνεργαστήκα μαζί του. Τον Γενικό Αρχηγό κ. Τάκη Κυριακόπουλο ο οποίος είχε τις λύσεις στα καθημερινά προβλήματα μας, τους προπονητές κ. Σωκράτη Οφρυδοπουλο, κ. Ηλία Κυριακίδη, κ. Σάκη Τσιώλη και κ. Χρήστο Καταπίτσο για την άψογη συνεργασία μας σε αγωνιστικό και εξωαγωνιστικό επίπεδο.

Επίσης τους αφανείς ήρωες της ομαδας προπονητές φυσικής κατάστασης κ. Γιάννη, κ. Σορώκο, κ.Φουσέκη, κ. Τριβιζαδάκη, τον αναλυτή αγώνων κ. Ξουρή, τους φροντιστές κ. Λιαρομάτη, κ. Παπαγεωργίου, κ. Αθανασίου οι οποίοι μεριμνούσαν για την καθημερινή φροντίδα μας.

Τους εξίσου σημαντικούς ανθρώπους της ομάδας τους φυσιοθεραπευτές κ. Νικολάτο, κ. Ρήγα, κ. Σίμα όπως και τον ιατρό κ. Συριόπουλο για την υψηλή τους κατάρτιση σε θέματα διάγνωσης, θεραπειών και αποκατάστασης.

Τελος θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους χιλιάδες φιλάθλους της Παναχαϊκής, που βρίσκονταν πάντα και παντού στο πλευρό μας… ένα ξεχωριστό κομμάτι που κρατάω για μένα είναι η αμοιβαία σχέση αλληλοεκτίμησης που αναπτύξαμε μαζί απ την αρχή έως το τέλος.”

More in ΓΕΝΙΚΑ