Δήλωσε συμμετοχή και ξεκινάει προπονήσεις ο Εδεσσαϊκός – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Δήλωσε συμμετοχή και ξεκινάει προπονήσεις ο Εδεσσαϊκός

Την απόφαση να δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής που θα ξεκινήσει ξανά, αποφάσισε εχθές το βράδυ το Διοικητικό συμβούλιο του Εδεσσαϊκού.

Την πρώτη συνεδρίαση, μετά την κυβερνητική απόφαση περί προπονήσεων στην Γ’ Εθνική, πραγματοποίησε εχθές το απόγευμα το διοικητικό συμβούλιο του Εδεσσαϊκού.

Στην συνεδρίαση εξετάστηκαν τα νέα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί μετά τις τελευταίες εξελίξεις και λήφθηκε η απόφαση να δηλωθεί στην ΕΠΟ η συμμετοχή του Εδεσσαϊκού στην επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Μέλη της ομάδας θα έλθουν άμεσα σε επαφή με τον Δήμο Έδεσσας, ώστε να διευθετηθούν όλες οι λεπτομέρειες που αφορούν την διενέργεια των τεστ στους ποδοσφαιριστές. Παράλληλα σήμερα αναμένεται και μια συνάντηση με τους αρχηγούς του Εδεσσαϊκού έτσι ώστε εντός των προσεχών ημερών να επιστρέψουν στις προπονήσεις, μετά από αναγκαστική διακοπή τεσσάρων μηνών.

 

Πηγή: asedessaikos.blogspot.com/

ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

More in Γ' ΕΘΝΙΚΗ