«Δήθεν προπονητής με το ποδόσφαιρο αλά Μπαρτσελόνα και με άμυνα Κουκουβάουνες o Γκώνιας» – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

«Δήθεν προπονητής με το ποδόσφαιρο αλά Μπαρτσελόνα και με άμυνα Κουκουβάουνες o Γκώνιας»

Καυστική ανακοίνωση μέσω της οποίας ζητούν, την απομάκρυνση του Τάκη Γκώνια από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Εργοτέλη «Daltons».
Eπίθεση εναντίον του Τάκη Γκώνια τον οποίο και χαρακτηρίζουν, «ως δήθεν προπονητή με το ποδόσφαιρο αλά Μπαρτσελόνα και με άμυνα Κουκουβάουνες», εξαπέλυσαν με ανακοίνωση τους οι οργανωμένοι οπαδοί του Εργοτέλη «Daltons».

Παράλληλα σε αυτή τονίζουν ότι μέχρις ότου αυτός απομακρυνθεί, από την τεχνική ηγεσία των «κιτρινόμαυρων» θα απέχουν από τους αγώνες των «κιτρινόμαυρων», ενώ μεταξύ άλλων καλούν τον Μαγκέτ Σαμί να προχωρήσει στην απομάκρυνση του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Πέρασαν κιόλας 7 αγωνιστικές και μείς μέχρι τώρα με όσοι δύναμη διαθέτουμε είμασταν εκεί, γραφικοί στις επάλξεις για πολλούς αυτοί οι λίγοι που το μόνο που έμαθαν είναι να αγαπούν τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ και να στέκονται δίπλα του…..

Μέχρι τώρα εμείς ελπίζαμε οτι θα διορθωθούν όλα τα κακώς κείμενα!!!! Όμως ένας κακός διαχειριστής έχει επιλέξει να μην μπορεί να αποδεχτεί ότι δεν μπορεί να πάρει αποτέλεσμα…

Με δηλώσεις άρες μάρες κουκουνάρες λες και μείς είμαστε στραβοί, προσπαθεί να ξεγελάσει και τον εαυτό του…. Δηλώνουμε λοιπόν ότι η φωνή της λέσχης θα σιγήσει για τις επόμενες αγωνιστικές ως ότου ο δήθεν προπονητής με το ποδόσφαιρο αλλά Μπαρτσελόνα και με άμυνα Κουκουβάουνες να απομακρυνθεί απο τον πάγκο του αγαπημένου μας σωματείου….

Θα ρθουμε κόντρα σε κάποιους αλλά δεν είμαστε όλοι ίδιοι!!!!!!!!!! Τέλος να διευκρινήσουμε ότι αναγνωρίζουμε όλα τα θετικά σημεία της έλευσης του Αιγύπτιου στην ομάδα μας στην ποιο δύσκολη καμπή της ιστορίας μας, όμως η επιλογη του προπονητή που δεν είναι σίγουρα δικιά του μάλλον κακό μόνο προκαλεί σε οτι αφορά το πρεστίζ και το γόητρο της ομάδας μας!!!!! Αγαπητέ κύριε Μαγκέντ Σάμι σε σεβόμαστε σε εκτιμούμε γιάτρεψε την πληγή!!!!!!!»

More in ΓΕΝΙΚΑ