Γ’ Εθνική: Σε έναν γύρο θα ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Γ’ Εθνική: Σε έναν γύρο θα ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα

Διαβάστε παρακάτω την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

Αναλυτικά:

“Η Επιτροπή Διοργανώσεων στην συνεδρίασή της στις 25/02/2021 αποφάσισε τη συνέχιση και την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής περιόδου 2020 -2021, με την διεξαγωγή του Α΄ Γύρου, υπό την προϋπόθεση ότι θα επιτραπεί η διεξαγωγή αγώνων.

Όλα τα σωματεία, είτε επιθυμούν να συνεχίσουν και να ολοκληρώσουν τον Α΄ Γύρο του εν λόγω πρωταθλήματος είτε όχι, παρακαλούνται να αποστείλουν στην Ε.Π.Ο. έγγραφο με την ανάλογη απόφαση του Δ.Σ. τους, έως την Τετάρτη 03/03/2021. Στην περίπτωση που δεν επιθυμούν να συνεχίσουν, θα υποβιβαστούν στις οικείες Ε.Π.Σ. χωρίς τις ανάλογες κυρώσεις.

Επίσης η Επιτροπή Διοργανώσεων αποφάσισε να εισηγηθεί στην Ε.Ε./Ε.Π.Ο., τη μείωση κατά 50% της αμοιβής των διαιτητών και παρατηρητών αγώνων και διαιτησίας για όλους τους αγώνες του ανωτέρω πρωταθλήματος έως την λήξη του.”

ΣΧΟΛΙΑ

2 Comments

 1. Ανώνυμος

  25 Φεβρουαρίου 2021 at 22:54

  Ένας γύρος. Ένας γύρος. Αυτά ούτε στην Μπανανία δε γίνονται. Εύγε στους υπεύθυνους της αρμόδιας αρχής. Αμπαλοι ε αμπαλοι.

 2. Ματσουκατιδης

  25 Φεβρουαρίου 2021 at 20:14

  Άντε τώρα να πιστέψουμε όλοι μας ότι δεν υπάρχει μέσο πολιτικό.
  Για δέστε το πρόγραμμα του Γηραιού. Σχεδόν όλα τα ντέρμπυ μέσα. Σε αντίθεση με Τούζλα και Παραλίμνη όπου τα ντέρμπυ τα έχουν εκτός. Εύγε στους Ογκλουκαρα’ς που κάνουν ότι γουστάρουν.
  Εμείς να κερδίζουμε και οι άλλοι να πάνε να …. κάνουν τρελό έρωτα!!
  Κατά τα άλλα ήρθαν οι εξυγιαντες. Α ρε βουρδουλα που θέλετε!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

More in Γ' ΕΘΝΙΚΗ