Γ’ Εθνική: Νέα δεδομένα – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Γ’ Εθνική: Νέα δεδομένα

 

Νέα δεδομένα, νέα πραγματικότητα χθες Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019 στην Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Η προκήρυξη της Γ΄ Εθνικής που είχε βγάλει άρον αρον τη Επιτροπή της Γ΄ Εθνικής θα τροποποιηθεί και θα αλλάξει μετά από όσα συνέβησαν το μεσημέρι της Παρασκευής στην Γενική συνέλευση της ΕΠΟ!

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Γραμμένος μετά τις τοποθετήσεις προέδρων (Λασιθίου, Χανιών και Αχαϊας) δεσμεύτηκε στο σώμα για αλλαγές στην προκήρυξη της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας και διεύρυνση των ομίλων από 8 που είναι σήμερα σε 10 η ακόμα και 12!

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα δημιουργηθεί ένας Κρητικός όμιλος (σίγουρα) και ακόμη άλλος ένας (σίγουρα) η ακόμα άλλοι δύο! Αυτό αλλάζει τα δεδομένα και ανοίγει τον δρόμο για να ανέβουν και οι δευτεραθλητές των κατά τόπους Ενώσεων δημιουργώντας ομίλους με καθαρά γεωγραφικά κριτήρια που θα έχουν την δυνατότητα εύκολων μετακινήσεων των ομάδων.

Επίσης ο κ. Γραμμένος δεσμεύτηκε ότι θα εισακουστούν όλες οι προτάσεις που έχουν καταθέσει οι νησιώτικές ΕΠΣ και θα λυθούν όλα τα επί μέρους θέματα με ότι αυτό συνεπάγεται.

Εντός 20 ημερών θα έχει αλλάξει η προκήρυξη και θα παρουσιαστεί η νέα τροποποιημένη που θα αναφέρει όλες τις αλλαγές που πρόκειται να γίνουν.

Αυτό που απομένει είναι το τυπικό μέρος της υπόθεσης που αφορά τη νέα (συμπληρωματική) προκήρυξη που εντός 20 ημερών θα έχει αναρτηθεί στο επίσημο σαιτ της ΕΠΟ.

More in Γ' ΕΘΝΙΚΗ