Γ’ Εθνική: Επιχορήγηση 13.130 ευρώ από Δήμο σε ομάδα του – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γ’ Εθνική: Επιχορήγηση 13.130 ευρώ από Δήμο σε ομάδα του

Στο πλευρό της Αθλητικής Ενωσης Διδυμοτείχου και της δύσκολης προσπάθειας που κάνει φέτος στην Γ’ Εθνική αποφάσισε να σταθεί ο Δήμος Διδυμοτείχου, στηρίζοντας έμπρακτα την ομάδα της πόλης.

Έτσι, με απόφαση του δημάρχου Ρωμύλου Χατζηγιάννογλου και σύμφωνη γνώμη όλης της δημοτικής αρχής, δόθηκε οικονομική επιχορήγηση 13.130 ευρώ στην διοίκηση της ΑΕΔ, προκειμένου να ανταπεξέλθει οικονομικά στα αυξημένα έξοδα που αντιμετωπίζει από την συμμετοχή της στο εθνικό πρωτάθλημα και με δεδομένο ότι λόγω της πανδημίας του κορονοϊού δεν υπάρχουν εισιτήρια από φιλάθλους αλλά και από διαφημιζόμενους στα γήπεδα, ώστε να βρεθούν κάποια έσοδα.

Άλλωστε πλέον ο Δήμος Διδυμοτείχου έχει όλες και όλες μόνο τρεις ομάδες που αγωνίζονται σε διάφορες κατηγορίες των ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων, αφού οι υπόλοιπες αποχώρισαν είτε για οικονομικούς λόγους (κυρίως), είτε γιατί… δεν έβρισκαν ποδοσφαιριστές. Εκτός της ΑΕ Διδυμοτείχου υπάρχουν μόνο ο Ατρόμητος Ασπρονερίου στην Α’ Κατηγορία ΕΠΣ Έβρου και η Δόξα Ελληνοχωρίου στην Β’ Κατηγορία.

Η απόφαση του δημάρχου και της δημοτικής αρχής να στηρίξει με 13.130 ευρώ την ομάδα, λύνει σημαντικά οικονομικά της προβλήματα, από μια διοίκηση που έτσι και αλλιώς δεν διαθέτει τον παράγοντα ο οποίος θα βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να καλύψει μεγάλο μέρος των εξόδων.

πΗΓΉ: thrakisports.gr

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ