Γ’ Εθνική: Αυτά ζητούν οι 8 της ΕΠΣ Μακεδονίας – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Γ’ Εθνική: Αυτά ζητούν οι 8 της ΕΠΣ Μακεδονίας

Πραγματοποιήθηκε η τηλεδιάσκεψη με τους εκπροσώπους των 8 ομάδων και την  ΕΠΣ Μακεδονίας για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο λόγος για τους Ηρακλή, Εθνικό Σοχού, ΑΕ Ευόσμου (παίζουν στον 1ο όμιλο), Μακεδονικό, Αγροτικό Αστέρα, Ποσειδώνα Μηχανιώνας, Θερμαϊκό Θέρμης και ΠΑΟ Κουφαλίων (από τον 2ο όμιλο). Ο Ηρακλής εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο Κ. Ζαντόπουλο.

Οι προτάσεις πολλές αλλά και ουσιαστικές για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Χαρακτηριστικά ακούστηκε σύμφωνα με την ενημέρωση του Ηρακλή:

-Τηρώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο που θα θεσπίσει η πολιτεία και ότι θα πρέπει η ΕΠΟ να μειώσει τα έξοδα διαιτησίας, να καλύψει μέρος των μετακινήσεων και να λάβουν έκτακτη επιχορήγηση από την πολιτεία ή την περιφέρεια ή την τοπική αυτοδιοίκηση.

-Ακόμα αναφέρθηκε θέμα και για τους ποδοσφαιριστές για τους οποίους πρέπει να βρεθεί ο τρόπος ώστε να λάβουν κάποια οικονομική βοήθεια καθώς είναι πολλούς μήνες υποχρεωτικά σε απραξία.

-Όλα αυτά βέβαια με συνεννόηση με την ΕΠΟ και τους λοιμωξιολόγους να έχουν τον πρώτο λόγο ίσως τελικά έχουμε την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

 

Πηγή: mikriliga.com

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

More in Γ' ΕΘΝΙΚΗ