Για 5η συνεχή χρονιά μαζί – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Για 5η συνεχή χρονιά μαζί

Δεδομένη σύμφωνα με πληροφορίες του PellaSports, θα πρέπει να θεωρείται στον Αλμωπό, η παραμονή τόσο του Γιώργου Τυριακίδη στο πόστο του προπονητή, όσο και του Γιάννη Κανωτίδη στην θέση του βοηθού προπονητή, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Όπως όλα δείχνουν ο Σκυδραίος τεχνικός θα βρίσκεται για 5η συνεχή χρονιά στον πάγκο των κυανολεύκων έχοντας στο πλάι του τον Λαρισινό εκ Ελασσόνας στην καταγωγή βοηθό του.

Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες έχει τεθεί σε προγραμματισμό ο σχεδιασμός της επόμενης ποδοσφαιρικής χρονιάς, όπου στόχος θα είναι σύμφωνα με τα λεγόμενα των παραγόντων του Αλμωπού ο πρωταθλητισμός. Για να γίνει αυτό όμως όλοι γνωρίζουν ότι θα χρειαστούν προσθήκες καλών παικτών στις κατάλληλες θέσεις, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Αρχικός στόχος είναι να γίνουν και οι συμφωνίες με τους παίκτες που η τεχνική ηγεσία επιθυμεί να παραμείνουν στο ρόστερ και για την νέα σεζόν.

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ