Βόμβα μεγατόνων στον Άρη Παλαιφύτου! – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Β' ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Βόμβα μεγατόνων στον Άρη Παλαιφύτου!

Η διοίκηση του Άρη Παλαιφύτου συνεχίζει την ενίσχυση της και δεν σταματάει τις μεταγραφές, καθώς ενέταξε με κίνηση ματ τον γνωστό μέσο Κωνσταντίνο Κουδέρη.

Ο παίκτης παρά τις πολλές προτάσεις που είχε από διάφορες ομάδες Α1 και Γ´ Εθνικής, προτίμησε να ακούσει την καρδιά του υπογράφοντας στην ομάδα της γεννέτειράς του. Η αγάπη του για το ποδόσφαιρο τον οδήγησε να γίνει καθηγητής φυσικής αγωγής και προπονητής ποδοσφαίρου σε ακαδημίες κυρίως, καθώς είναι κάτοχος πτυχίου ΤΕΦΑΑ.

Ανάμεσα στις ομάδες που έχει αγωνιστεί βρίσκονται σπουδαία ονόματα όπως Ολυμπιακός Γαλατάδων, Εδεσσαϊκός, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Δόξα Προσκυνητών με την οποία αναδείχθηκε πρωταθλητής Ροδόπης και πήρε την άνοδο στη Γ’ Εθνική, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στην Δόξα Κολυμβαρίου στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Χανίων.

Όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι καταλαβαίνουν ότι με τέτοιο βιογραφικό, ο Άρης Παλαιφύτου πρόσθεσε στο υλικό του έναν ποδοσφαιριστή πολυτέλεια για τις τοπικές Κατηγορίες. Σίγουρα με τέτοιες μεταγραφικές κινήσεις τα καλύτερα έρχονται για αυτό το ιστορικό σωματείο…

More in Β' ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ