«Βόμβα» ΕΟΚ: Καθαρές οι εξετάσεις του Αντετοκούνμπο, τις στέλνουμε στη FIBA! – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

«Βόμβα» ΕΟΚ: Καθαρές οι εξετάσεις του Αντετοκούνμπο, τις στέλνουμε στη FIBA!

Τι δήλωσε ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ, Π. Τσαγκρώνης – Στο παρκέ έμαθαν οι παίκτες της Εθνικής ότι δεν πάει Ευρωμπάσκετ ο Γιάννης

Οι εξετάσεις στις οποίες είχε υποβάλει η Εθνική τον Γ. Αντετοκούνμπο ήταν καθαρές, όπως δήλωσε ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ, Π. Τσαγκρώνης. «Άσχημη είδηση η απουσία του Γιάννη, αλλά δεν ήταν και τόσο ξαφνική μπορώ να πω. Από πλευράς ΕΟΚ έγινε ό,τι ήταν δυνατό για να μη δώσουμε κανένα δικαίωμα στους Μπακς να μας πουν πως δεν τηρήσαμε όσα συμφωνήσαμε. Έχουμε βγάλει μαγνητική του Γιάννη που φαίνεται πως το πόδι του είναι καθαρό και την έχουμε στείλει στη FIBA. Αυτά που ισχυρίζονται οι Μπακς δεν είναι η πραγματικότητα, αλλά κάτι άλλο συμβαίνει. Αυτή τη στιγμή είμαστε μπροστά σε μια μεγάλη διοργάνωση, να στηρίξουμε τα παιδιά μας και θα έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Όταν τελειώσουν όλα αυτά, θα ανακοινώσουμε όλη αυτή τη διαδρομή μέχρι την Εθνική ομάδα. Μέχρι σήμερα κάναμε ό,τι ήταν δυνατό και δώσαμε κάθε διευκόλυνση στον παίκτη. Κυρίαρχο ζήτημα είναι η Εθνική αυτή τη στιγμή, για να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα», τόνισε ο Παναγιώτης Τσαγκρώνης στην ΕΡΤ.

Στο παρκέ έμαθαν οι παίκτες της Εθνικής ότι δεν πάει Ευρωμπάσκετ ο Αντετοκούνμπο
Πραγματικό σοκ αποτελεί για την Εθνική ομάδα η απόφαση του Γιάννη Αντετοκούνμπο να μην πάρει μέρος στο Ευρωμπάσκετ. Η ΕΟΚ εξέδωσε μάλιστα σκληρή ανακοίνωση, κατηγορώντας τους Μπακς για μεθοδευμένο σχέδιο για να μην αγωνιστεί με το Εθνόσημο ο Έλληνας NBAer.

Πάντως, στο στρατόπεδο της ομάδας, κανείς δεν γνώριζε για την απόφαση του Γιάννη. Μάλιστα, οι παίκτες, πληροφορήθηκαν για την επιλογή του, την ώρα που έκαναν ζέσταμα πριν το τζάμπολ του φιλικού με τη Μεγάλη Βρετανία.
Αρχικά, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, μετέφερε την απόφαση του αδερφού του Γιάννη στον Κώστα Μίσσα και στη συνέχεια ενημερώθηκαν και οι παίκτες.

More in ΜΠΑΣΚΕΤ