Βγαίνει η τετράδα των ημιτελικών του κυπέλλου της ΕΠΣ Πέλλας την Τετάρτη… – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Βγαίνει η τετράδα των ημιτελικών του κυπέλλου της ΕΠΣ Πέλλας την Τετάρτη…

Δύο σπουδαία παιχνίδια έχουμε την Τετάρτη για τον θεσμό του κυπέλλου στην Πέλλα απο τα οποία θα συμπληρωθούν οι τέσσερις ομάδες των ημιτελικών αφου ηδη Απόλλων 1960 Κρύας Βρύσης και Δόξα Μαυροβουνίου έχουν προκριθεί.

Στην Νέα Τραπεζούντα ο Εθνικός Γιαννιτσών υποδέχεται την Δόξα Μανδάλου και θα προσπαθήσει να ανατρέψει το εις βάρος του 1-0 του πρώτου αγώνα ενω οι μαυραετοί προκρίνονται με ισοπαλία αλλά και ήττα με διαφορά ενός τέρματος αρκεί να υπάρχει σκορ στο παιχνίδι.

Στους Προμάχους ο τοπικός ΑΣ υποδέχεται τον Αλμωπό με το σκορ του πρώτου αγώνα να είναι 2-1 υπερ της ομάδας της Αριδαίας και θέλει νίκη χωρίς να δεχθεί τέρμα ενω ο Αλμωπός περνάει και με ισοπαλία. Ανοιχτή η πρόκριση και στα δύο ματς τα οποία θα ξεκινήσουν στις 14:30  και θα τα διευθύνουν οι παρακάτω διαιτητές. Εθνικός Γιαννιτσών – Δόξα Μανδάλου Γιάγκος -Τριανταφυλλίδης-Κουκούλης Σ. παρατηρητής Μπαλλής ΑΣ Πρόμαχοι – Αλμωπός Αριδαίας Καρατζάς- Κεσίσογλου Γ.-Πίλτσης παρατηρητής Παπαδόπουλος .

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΙΝΟΣ

More in ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ