Βαρύς ο πέλεκυς για παιχνίδι που διακόπηκε στην ΕΠΣΜ – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βαρύς ο πέλεκυς για παιχνίδι που διακόπηκε στην ΕΠΣΜ

 

Δείτε την ποινή που επέβαλε η πειθαρχική επιτροπή, σε παίκτη που λόγω της συμπεριφοράς του διακόπηκε παιχνίδι στην ΕΠΣ Μακεδονίας.

Βαριά έπεσε η καμπάνα στον ποδοσφαιριστή Κοσμίδη Γ. που με την ενέργειά του εξέθεσε ένα ιστορικό σωματείο της ένωσης, καθώς του επιβλήθηκε η ποινή των 23 αγωνιστικών.

Βαριά η καμπάνα και για τον Μ.Αλέξανδρο Μελισσοχωρίου.

Από την ΠΕ / ΕΠΣ Μακεδονίας επιβλήθηκε στο σωματείο, Μ. Αλέξανδρος Μελισσοχωρίου η ποινή της απαγόρευσης ν’ αγωνιστεί στην έδρα του για δύο (2) αγωνιστικές ημέρες.

Ο αγώνας Κεραυνός Αγίου Παύλου – Μ. Αλέξανδρος Μελισσοχωρίου, ο οποίος διακόπηκε στο 55’, λόγω επίθεσης που δέχτηκε ο διαιτητής, κατακυρώνεται στο σωματείο, Κεραυνός Αγίου Παύλου με τέρματα 3-0 και μηδενίζεται το σωματείο, Μ. Αλέξανδρος Μελισσοχωρίου με τέρματα 0-3.

Από το σωματείο, Μ. Αλέξανδρος Μελισσοχωρίου, που κρίθηκε υπαίτιο για τη διακοπή του αγώνα, αφαιρούνται τρεις βαθμοί (-3) από τον πίνακα βαθμολογίας του τρέχοντος πρωταθλήματος αγωνιστικής περιόδου 2018 – 2019.

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ