Βαριά ήχησαν οι καμπάνες στην Γ’ Εθνική – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Βαριά ήχησαν οι καμπάνες στην Γ’ Εθνική

Αναλυτικά οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ που αφορούν τις ομάδες της Γ’ Εθνικής:

# Απαλλάσσει το εγκαλούμενο σωματείο ΑΠΣ Αιολικός Μυτιλήνης της κατηγορίας για πειθαρχική παράβαση που φέρεται ότι τελέσθηκε στις 2 Ιανουαρίου 2018 κατά τα ειδικότερα εκτιθέμενα στην από 18.1.2018 πειθαρχική δίωξη του Αναπληρωτή Υπεύθυνου Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καθώς το εγκαλούμενο σωματείο στις 1.2.2018, ήτοι προ της συζητήσεως της υπόθεσης, προέβη στην πλήρη εξόφληση των χρηματικών ποινών που του είχαν επιβληθεί από την παρούσα Επιτροπή.

# Αναφορικά με την δίωξη κατά του σωματείου με την επωνυμία «ΑΣ Φίλιππος Αλεξάνδρειας, καθώς και των Νικηφόρου Μπελαγιάννη και Nkem-Stanley Obidigwe, για παραβάσεις του Πειθαρχικού Κώδικα οι οποίες φέρονται ότι τελέσθηκαν στις 17 Ιανουαρίου 2018, επιβάλλει στον δεύτερο εγκαλούμενο, Νικηφόρο Μπελαγιάννη α) χρηματική ποινή ύψους χιλίων ευρώ (1.000 €), για την καταβολή της οποίας ευθύνεται εις ολόκληρον το πρώτο εγκαλούμενο, και β) την ποινή της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών. Επιβάλλει στον τρίτο εγκαλούμενο, Nkem-Stanley Obidigwe α) χρηματική ποινή ύψους χιλίων ευρώ (1.000 €), για την καταβολή της οποίας ευθύνεται εις ολόκληρον το πρώτο εγκαλούμενο, και β) την ποινή της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών.

# Στην υπόθεση κατά του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων Ημαθίας και του προπονητή αυτού, Θωμά Αμπρικίδη, για αδικήματα που του Πειθαρχικού Κώδικα τα οποία φέρεται ότι τελέσθηκαν κατά τη διάρκεια αγώνα μεταξύ των σωματείων Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων Ημαθίας και Λαγκαδά ΑΠΕ στο πλαίσιο της δέκατης ένατης αγωνιστικής του δεύτερου ομίλου της Γ’ εθνικής κατηγορίας, επιβάλλει στο δεύτερο εγκαλούμενο α) χρηματική ποινή ύψους οκτακοσίων τριάντα τεσσάρων ευρώ (834€), για την καταβολή της οποίας ευθύνεται εις ολόκληρον και το πρώτο εγκαλούμενο και β0 ποινή απαγόρευσης εισόδου  στον αγωνιστικό χώρο για χρονικό διάστημα ενός (1) μήνα.

# Αποφασίζει τον επανορισμό του αγώνα Γ΄ Εθνικής Διαγόρας-Πέλοψ Κιάτου, που είχε αρχικά ορισθεί για τις 4-2-2018, αλλά δεν διεξήχθη.

# Επιβάλλει στο σωματείο Νάουσα Φ.Α.Σ. χρηματική ποινή ύψους τριακοσίων τριάντα τεσσάρων (334) ευρώ (αγώνας Νάουσα Φ.Α.Σ.-Αλμωπός Αριδαίας).

# Επιβάλλει στον Γεώργιο Κουβαρά, προπονητή του σωματείου ΑΟ Σελλάνων α) χρηματική ποινή ύψους οκτακοσίων τριάντα τεσσάρων (834) ευρώ και απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο διάρκειας ενός (1) μήνα (αγώνας Αχιλλέας Φαρσάλων-ΑΟ Σελλάνων).

More in Γ' ΕΘΝΙΚΗ