Α1 ερχόμαστε… – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α' ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Α1 ερχόμαστε…

Την άνοδο στην Α1 εξασφάλισε με την λήξη του πρωταθλήματος η Ποντιακή Νεολαία Κρ. Βρύσης με δραματικό τρόπο αφού λίγα λεπτά πριν την λήξη του χτεσινού αγώνα ήταν στην κόλαση και σε συνδυασμό με την άνοδο του Ολυμπιακού Γαλατάδων εδώ και καιρό, όπως και με την άνοδο του Ορφέα Ριζαρίου πλέον απομένει μια εκρεμότητα ο αγώνας play off μεταξύ Αναγέννηδης Δωροθέας-Ελπίδας Έδεσσας για να βγει και το τέταρτο εισιτήριο για την ανώτερη Κατηγορία της ΕΠΣ Πέλλας.

Ετσι φεύγουν από την Α1 η Θύελλα Σαρακηνών (άνοδος στην Γ’ Εθνική), Αναγέννηση Γιαννιτσών, Νίκη Καλής, Άρης Αμπελειών (υποβιβάζονται στην Α’ Κατηγορία) και τις θέσεις τους παίρνουν οι Ορφέας Ριζαρίου (πρωταθλητής στον 1ο όμιλο), Ολυμπιακός Γαλατάδων (πρωταθλητής στον 2ο όμιλο), Π. Νεολαία Κρ. Βρύσης (δευτεραθλήτρια στον 2ο όμιλο) και περιμένουμε τον νικητή του ζευγαριού Αναγέννηση Δωροθέας-Ελπίδα Έδεσσας για την 4η ομάδα που θα συμπληρώσει την Α1 για την σεζόν 2019-20.

More in Α' ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ